test

Kesätyö 2023, Ensihoitaja, Pohjanmaa

Hakuaika päättyy  28.2.2023 15:00

Haemme
ensihoidon kesäsijaisia Pohjanmaan hyvinvointialueelle. Sijaisuuksien alkusijoituspaikat sijaitsevat Pohjanmaan yhdeksässä eri työpisteessä ja määräytyvät tarpeen mukaisesti (Kristiinankaupunki, Laihia, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri).
Edellytämme viimeistään ennen työsuhteen alkamista vähintään C1-luokan ajokorttia ja voimassaolevaa perus- tai hoitotason lupaa. Arvostamme ensihoidon työkokemusta. Huomioimme haussa tietyin ehdoin myös AMK-opiskelijat.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä teemme jatkuvasti valintoja rekrytoinnin edetessä.

Kelpoisuusvaatimus:
Perustason ensihoitajan osalta laillistettu sairaanhoitaja tai ensihoitoon suuntautuvan koulutuksen suorittanut lähihoitaja. Tyydyttävä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Hoitotason ensihoitajan osalta ensihoitaja AMK taikka terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden. Hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

ensihoitoesimies (Vaasa)
Jenna Mietola-Niskanen
puh. 0400 979 170
ensihoitoesimies (Närpiö)
Paula Korpi
puh. 040 518 3112
ensihoitoesimies (Pietarsaari)
Sami Sundqvist
puh. 040 829 6762
etunimi.sukunimi@ovph.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan