Skip to main content
test
Kesätyö 2023: Ohjaaja (vammaispalvelut) - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia!

Meillä on tarjolla erimittaisia OHJAAJAN kesäsijaisuuksia Asikkalassa, Heinolassa ja Padasjoella. Tutustu vaihtoehtoihin ja jätä hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Ohjaajana pääset tekemään monipuolisia hoitotyön ja ohjauksen tehtäviä yhdessä muun työyhteisön kanssa. Annamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Meillä voit tarvittaessa myös suorittaa tai päivittää lääkehoitolupasi. Tavoitteenamme on, että meillä kaikilla olisi kiva tulla töihin - myös kesällä!

Toivomme, että sinulla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi). Otamme huomioon mahdollisuuksien mukaan myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat sekä muut tutkinnot kuten nuoriso ja vapaa-ajan ohjaajat. Työssä pärjäät reippaalla ja avoimella mielellä. Työ on kaksivuorotyötä.

Palveluasumisen yksiköissä asiakas saa asumisen ja päivittäisissä toiminnoissa tarvittavat välttämättömät kotipalvelut sekä palvelut, joilla varmistetaan asiakkaan terveys, kuntoutus ja viihtyvyys.

Kiinnostuitko? Soita tai laita sähköpostia esimiehelle (etunimi.sukunimi@paijatha.fi). Yksiköt ovat alla tarkemmin. Valitse hakulomakkeella sijoittumistoiveesi, niin teemme parhaamme mahdollistaaksemme paikan toivomassasi yksikössä.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat kesätyöntekijät. Tule kerryttämään kokemusta vammaispalveluihin - samalla pääset nauttimaan kesästä asiakkaidemme kanssa!

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asikkala:
- Anianraitin palvelukoti, esihenkilö Mervi Heininen, puh. 044 482 0129
- Vääksyn palvelukoti, esihenkilö Mervi Heininen, puh. 044 482 0129
Heinola:
- Sahaniemen palvelukoti, esihenkilö Saija Uusitalo, puh. 044469 4291
Padasjoki:
- Visapuiston palvelukoti, esihenkilö Mervi Heininen, puh. 044 482 0129

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointialue aloittaa toimintansa virallisesti 1.1.2023. Hyvinvointialueella työskentelee noin 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Työnantajana tarjoamme sinulle laajat mahdollisuudet luoda itsesi näköinen urapolku ja mukauttaa työ osaksi arkeasi. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterikatu 18, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb