test

Kesätyö 2023: SH ja TH, Läntinen alue

Hakuaika päättyy  13.3.2023 12:00

Tule kesätöihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme kesälle 2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueen Läntiselle alueelle (Suonenjoki, Rautalampi, Tervo, Vesanto, Karttula, Keitele, Pielavesi) sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia.

- kotisairaanhoitoon
- asumispalveluihin
- osastopalveluihin
- vastaanottopalveluihin
- neuvolapalveluihin
- mielenterveys- ja päihdepalveluihin
- keskitettyihin sijaispalveluihin (varahenkilöstöön)

Keskitetyn sijaishallinnan kesätyöntekijänä sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yhdessä tai useammassa yksikössä. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin, mihin työtehtävään haluaisit kesän ajalle työllistyä.

Olisitko Sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Kesätöihin meille voi hakea niin valmiit alan ammattilaiset kuin myös alan opiskelijat. Sijaisuuksia hakevilla opiskelijoilla tulee olla ennen työsuhteen alkua suoritettuna sairaanhoitajilla vähintään 140 opintopistettä ja terveydenhoitajilla vähintään 180 opintopistettä.

Kesän sijaisuuksissa noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Kesän sijaisuuksissa lasten kanssa työskentelevien tulee toimittaa rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työaika vaihtelee yksiköistä riippuen (päivätyö, kaksivuorotyö, kolmivuorotyö). Kesätöiden ajankohdasta sovitaan tarkemmin haastattelutilanteessa, sinun käytettävyytesi mukaan. Kesätöissä noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Kesän sijaisuuksiin haastattelemme koko hakuajan ajan ja sijaisuudet täytetään sitä mukaan, kun sopiva henkilö löytyy. Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Lisätietoja kesän sijaisuuksista antavat keskitettyjen palveluiden palveluesihenkilöt:
Viivi Kaskenaho p. 050 324 1579, viivi.kaskenaho@pshyvinvointialue.fi
Kirsi Rintala p. 040 580 5202, kirsi.rintala@pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan