test

Kesätyö 2023: Sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö

Hakuaika päättyy  28.2.2023 23:59

Päijät-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäryskunnissa.

Haemme nyt KESÄSOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ perhesosiaalityöhön määräaikaiseen virkaan. Nyt on oiva mahdollisuus tulla välillä touko-syyskuu tekemään merkittävää ja vaikuttavaa työtä hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa. Tehtävä kestää kaksi kuukautta.

Perhesosiaalityön aluetiimissä sosiaalityöntekijä vastaa erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeen arvioinnista ja mahdollisesta lastensuojelun tarpeen selvittämisestä sekä lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Tarvittaessa käsitellään myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita sekä asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut.

Etätyö kuuluu meidän työkäytäntöihimme, olemme helppojen kulkuyhteyksien päässä, esimerkiksi Helsingistä tai Kouvolasta meille pääsee junalla noin tunnissa ja meillä on mahdollista käyttää leasing-autoja tai polkupyöriä.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu tai henkilö on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon, jolla tarkoitetaan pääasiassa tutkintoa, jonka pääaineena on yhteiskuntapolitiikka, sosiaalipolitiikka, sosiologia, sosiaalipsykologia. Lisäksi hakijalla tulee olla ennen tilapäisenä sosiaalityöntekijänä työskentelyä sosiaalialan työkokemusta kolme (3) kuukautta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Anu Asikainen
Johtava sosiaalityöntekijä
puh. 044 482 0325
anu.asikainen1@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan