test

Kesätyö 2024, Sairaanhoitaja tai lähihoitaja Ensihoito, potilassiirrot

Ansök senast  3.5.2024 13:00

Hei sinä ensihoitaja AMK, ensihoitoon suuntautunut lähihoitaja tai keväällä 2024 valmistuva loppuvaiheen opiskelija! Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme sairaanhoitajia ja/tai lähihoitajia kesälomien sijaisuuksiin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistolliseen sairaalaan Ensihoitopalvelujen potilassiirtoihin.

Keitä me olemme?

Ensihoito vastaa Pohjois-Savon ensihoitopalvelujen järjestämisestä koko maakunnan alueella. Ensihoitopalvelulla on vuosittain yli 50 000 ensihoitotehtävää. Ensihoitoyksiköt palvelevat lähimmän yksikön periaatteella kuntarajoista riippumatta.

Ensihoitopalvelun työntekijät voivat osallistua työaikanaan terveystoimen eri työpisteiden työtehtäviin.

Palvelutuotannon organisoitumisesta on meneillään yhteistyöselvitys. Ensihoidon palveluntuotantoa uudistetaan vuoden 2024 aikana osana hyvinvointialueen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaa sekä palveluverkon kokonaisuudistusta. Tällä voi olla vaikutusta työn vakituisen suorittamisen asemapaikkaan ja työaikamuotoon.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti: Sairaanhoitaja perustaso 2850,00 €/kk,
lähihoitaja tai EH-AMK-opiskelija, jolla vähintään 180 op 2500,00 €/kk.

Odottamme sinulta vahvaa tiimityötaitoa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa kehitysmyönteisyyttä, jotta voit tehokkaasti osallistua tiimityöhön, luoda positiivista vuorovaikutusta ja edistää organisaation jatkuvaa kehittymistä.

Olisiko tämä työ sinulle?

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena Ensihoitaja AMK tutkinto tai valmistuminen keväällä 2024, sairaanhoitaja AMK + ensihoidon erikoistumisopinnot 30 op tai sairaanhoitaja AMK, jolla ensihoidon työkokemusta sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna ammattihenkilönä. Arvostamme voimassa olevaa Sosiaali- ja terveysministeriön ensihoitopalvelusta antaman asetuksen mukaista hoitotason kelpoisuutta.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena ovat lähihoitajan (ensihoitoon suuntautuminen) tai lääkintävahtimestari-sairaankuljettajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä. Eduksi katsotaan ensihoidon työkokemus.

Muuta huomioitavaa:

- Tehtävissä on vähintään C1-ajokortti välttämätön.
- Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävään valituille tehdään turvallisuusselvitys.
- Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.
- Sijaisuus voidaan täyttää heti sopivan sijaisen löydyttyä.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/kesatyot-

Kontaktuppgifter

Eija Kyyrönen, palveluesihenkilö, eija.kyyronen@pshyvinvointialue.fi, 044- 7172920.

Saara Paso-Mankinen, ensihoidon osastonhoitaja, saara.paso-mankinen@pshyvinvointialue.fi, 044-7179621.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare