Kesätyö 2024 Sairaanhoitajaksi kotihoitoon Maaningalle

Ansök senast  31.5.2024 12:00

Sairaanhoitaja! Tule kesätöihin kotihoitoon Maaningalle ja pääset nauttimaan itsenäisestä ja liikkuvasta työstä sekä kesäisistä päivistä myös työpäivän aikana!

Etsimme tulevalle kesälle 2024 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Maaningan kotihoitoon sairaanhoitajan sijaista. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 30.9.2024 saakka.

Meillä kotihoidossa asiakkaiden tarpeet ja tavoitteet määritellään yksilöllisesti ja heidän hoitonsa ja hoivansa toteutetaan kuntouttavalla työotteella. Yhdessä tiimin ja moniammatillisen työryhmän kanssa teemme tärkeää ja aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaidemme arjessa selviytymisessä.

Kotihoidon sairaanhoitajana työnkuvasi on laaja ja monipuolinen. Työpäiviesi sisältö vaihtelee, kun mm. suunnittelet asiakkaidemme hoitoa, avustat lääkäriä kotikäynneillä ja toteutat asiakkaidemme perushoitoa ja hoivaa. Lisäksi sairaanhoitajana teet palvelutarpeen arviointia yhdessä tiimin ja asiakasohjauksen kanssa.

Tarjoamme sinulle vahvan tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi sekä työhyvinvointia tukevan Epassi-edun. Mahdollistamme tarpeen mukaan myös osa-aikatyön (esimerkiksi 80%). Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 1.6.2024 alk 2914,70€/kk.

Olisitko Sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä reipasta tekemisen meininkiä. Teet hoitotyötä suurella sydämellä - asiakasta ja työkaveria arvostaen. Eduksi katsomme työkokemuksen kotihoidosta ja rokotusosaamisen. Toivomme sinulta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on sairaanhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus.

Muuta huomioitavaa

- Ikäihmisten ja lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Rikosrekisterilaki 6 §:n 2 momentti sekä laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan
selvittämisestä, 504/2002).
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Sijaisuuteen valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi todistus huumausainetestistä.
- Kesätöissä noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/kesatyot-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Johanna Hoffren

Palveluesihenkilö

p. 044 748 8653

johanna.hoffren@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare