test

Kesätyö 2024, Toimintaterapeutti, Kotiuttava ja kuntouttava arviointiyksikkö Kuopio

Ansök senast  30.4.2024 12:00

Hei, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on mielenkiintoisia työtehtäviä tarjolla!

Etsimme toimintaterapeutin sijaista Kuopion kotiuttavaan ja kuntouttavaan ARVI-yksikköömme tukemaan aikuisasiakkaidemme päivittäistä elämää ja toimintakyvyn säilymistä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja jatkuu 23.8.2024 saakka. Toimintaterapeutin tavoitteena on antaa yksilölle keinoja selviytyä mahdollisimman omatoimisesti elinympäristönsä arkisissa tilanteissa ja itselleen merkityksellisissä asioissa.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Toimintaterapia toteutetaan kotikäynteinä asiakkaan luona tai hänen lähiympäristössään. Asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan voit tehdä asiakkaalle kuntoutumisen kontrolleja jakson jälkeen tai jaksolla hoivakäyntien vähentämisen jälkeen. Käytössämme on myös teknologisia menetelmiä, kuten etäkuntoutusta.

Toimintaterapeutti toimii yhteistyössä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien läheisten ja asiantuntijoiden kanssa sekä toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä. Asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaisesti verkostotyötä tehdään muiden kunnallisten toimijoiden, kolmannen sektorin sekä asiakkaan lähiverkostojen kanssa.

Tehtäviin kuuluu kuntoutusneuvonta, kuntoutustarpeen ja toimintakyvyn arviointi sekä toimintakyvyn parantamiseen ja ylläpitämiseen tähtäävien terapioiden ja muiden kuntoutusta edistävien toimenpiteiden suunnittelu, toteutus, seuranta ja dokumentointi. Tehtäviin kuuluu myös apuvälinetyö, kuten pienapuvälineiden myöntäminen apuvälineiden luovutusperusteiden mukaisesti, osallistuminen asiakkaan asuinympäristön suunnitteluun ja asunnonmuutostyön arviointiin sekä yleisten apuvälineiden tilaaminen apuvälinelainaamosta. Erityisissä apuvälinekysymyksissä konsultoidaan fysioterapiaa.

Toimintaterapeutti tukee myös kotihoidon henkilöstöä, jotta he pystyvät huomioimaan ja tukemaan ikääntyneiden asiakkaiden itsenäisyyttä sekä riippumattomuutta arkielämässä. Ohjaus voi tapahtua konkreettisena yhteistyönä asiakkaan kotona tai sanallisena ohjauksena työpaikalla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen, hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet. Palkka on 2853,63€/kk. Työ on päivätyötä.

Olisiko tämä työ sinua varten?

Kelpoisuutena sijaisuuteen on toimintaterapeutin koulutus tai alan loppuvaiheen opiskelija.

Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuteen valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/kesatyot-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Keskitetyn sijaishallinnan palveluesihenkilö Sari Lipponen p. 044 717 5387. sari.lipponen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare