Skip to main content
test
KESÄTYÖ Arviointi- ja kotikuntoutuspalvelun (Arki) tiimit - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Hei sinä Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja lähihoitaja, tule kesäksi kanssamme tekemään hyvää ja laadukasta kuntouttavaa asiakastyötä koko Keusoten alueelle!

Kiinnostaisiko sinua moniammatillinen työ Arki-tiimissä? Työ on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä, kuntouttavaa sekä arvioivaa hoitotyötä. Arki-tiimissä työskentelee moniammatillinen henkilökunta, johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja. Tiimiä täydentää lääkäripalvelu. Arki-tiimejä on 5 Keusoten alueella ja jokaisella tiimillä on oma vastuualueensa (Hyvinkää, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä-Pornainen), mutta työtä tehdään tarvittaessa yli aluerajojen.

  • Arki-tiimissä otetaan vastaan osastolta kotiutuvat, asiakasohjauksesta sekä muualta ohjautuvat kaikenikäiset asiakkaat, jotka tarvitsevat tukea kotiutumiseen, palvelutarpeen- ja toimintakyvyn arviointiin, kuntoutukseen tai tilapäisiä kotihoidon käyntejä. Arviointi- ja kuntoutusjaksolla tuetaan asiakasta kotiutumisessa voimavaroja vahvistaen, kartoitetaan arjen sujumista, tuetaan asiakasta arjen päivittäisissä toiminnoissa, avustetaan hoitotoimenpiteissä ja toteutetaan kuntouttavaa toimintaa asiakkaan tavoitteiden sekä tarpeiden mukaisesti. Asiakasta ohjataan jakson jälkeen tarpeen mukaisten palvelujen piiriin.
  • Arki-tiimin palvelut ovat tavoitteellista toimintaa, jotka tukevat asiakkaan toimintakyvyn paranemista ja mahdollistavat hänen pärjäämisestään kotona mahdollisimman itsenäisesti, omatoimisesti ja turvallisesti sekä ehkäisevät raskaimpiin palveluihin siirtymistä. Työnkuvaan kuuluu hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Lähihoitajan työ on 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin, sairaanhoitajan työaika pääasiassa virka-aikana. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu.
Työn tekemiseksi tarvitset rohkeutta kotona tehtävään asiakastyöhön, osaamista vastata asiakkaan hoidon tarpeeseen, kiinnostusta asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan työotteeseen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä tiimityötaitoja.

Kesä ja keikkatyöt meillä tarjoavat sinulle ammatillisesti kehittävän työn, joka sisältää mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä. Huolehdimme yksikkökohtaisesta perehdytyksestä. Työyhteisössä autamme toinen toisiamme!

Huomioimme haussa lähihoitajien sekä sairaanhoitajien lisäksi alan opiskelijat, joilla vaadittavat opinnot sekä harjoittelu kokemusta. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia, oman auton käyttö on mahdollista.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä esihenkilöihin Kerrothan hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan ja kutsumme haastatteluun. Tavoitteenamme on, että saat haastattelussa selkeän kuvan mahdollisesta työtehtävästäsi!

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-4.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • tehtäväkohtainen palkka määräytyy tutkinnon (LH: 2318,15 e/kk, SH 2646,07 e/kk) mukaan. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
  • 1.2. 22 on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Lisätietoja antavat Arki-tiimin esimiehet Sini Setälä, p. 050 497 1110, sini.setala@keusote.fi ja Annika Sundström, puh. 050 497 3399, annika.sundstrom@keusote.fi .

Virallinen hakuaika päättyy 31.7.2022 klo 21.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb