test

Kesätyö, Ensihoito, Pohjois-Savo

Hakuaika päättyy  13.2.2023 15:00

Tule kesätöihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Hei sinä ensihoitaja AMK, ensihoitoon suuntautunut lähihoitaja tai keväällä 2023 valmistuva loppuvaiheen opiskelija! Etsitkö kesätyötä?

Meillä olisi tarjolla kesäsijaisuuksia Pohjois-savon hyvinvoitialueella Kuopion yliopistollisen sairaalan Ensihoitopalveluissa ja Pelastuslaitoksen pelastustoimessa.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän asiakaspalvelun ymmärtämistä, kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita, yhteistyötaitoja sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Tehtävän hoitamisen kannalta arvostamme paineensietokykyä, joustavuutta, ensihoidon osaamista ja kiinnostusta oman ammatinhallinnan kehittämiseen.

Ensihoitopalvelun työntekijät voivat osallistua työaikanaan terveystoimen eri työpisteiden työtehtäviin.

Olisitko Sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Kelpoisuusvaatimuksena Ensihoitaja AMK tutkinto tai valmistuminen keväällä 2023, sairaanhoitaja AMK + ensihoidon erikoistumisopinnot 30 op tai sairaanhoitaja AMK, jolla ensihoidon työkokemusta sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna ammattihenkilönä. Arvostamme voimassa olevaa Sosiaali- ja terveysministeriön ensihoitopalvelusta antaman asetuksen mukaista hoitotason kelpoisuutta. Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena ovat lähihoitajan (ensihoitoon suuntautuminen) tai lääkintävahtimestari-sairaankuljettajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta käyttää nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävissä on vähintään C1-ajokortti välttämätön ja suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Kesätöissä noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Kesän sijaisuuksiin haastattelemme koko hakuajan ajan ja alku talven, kevään ja kesän sijaisuudet täytetään sitä mukaan, kun sopiva henkilö löytyy. Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Lisätietoja kesän sijaisuuksista antaa palveluesihenkilö Saara Väisänen, p. 0447174182, saara.vaisanen(at)pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan