Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Hammashoitajat, Keusoten kunnat - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule kesäksi Keusoten suun terveydenhuoltoon! Meidän kaikissa toimipisteissämme (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula) on yksi tai useampi hammashoitola ja me haemme nyt kesäsijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.

Työtehtävään kuuluu hammashoitajan tehtävät (mm. työparityöskentely ja muut hoitotyöhön liittyvät tehtävät). Yksikkömme tarjoavat perehdytyksen, osaamisen sekä ammattitaidon kehittämisen sekä mahdollisuuden kehittää omalta osalta suun terveydenhuoltoa.

Kesäsijaiseksi tulevalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, kuten hammashoitajan tai suun terveydenhoidon osaamisalan suorittanut lähihoitajaa, mutta huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole tarvittaessa suoraan yhteydessä tässä hakemuksessa mainittuihin esihenkilöihin. Kerro hakemuksessa sekä itsestäsi että työkokemuksestasi.

Kysy rohkeasti lisää: Hoitotyön esihenkilöt Kirsi Kuosmanen, puh. 050 497 4210, kirsi.kuosmanen@keusote.fi ja Toni Annanolli, puh. 050 497 1429, toni.annanolli@keusote.fi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsopimukset ajalle 18.04. - 01.09.2023, jolloin sekä vakituinen että määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2392,44 €/kk. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme SOTE-sopimuksen mukaisia lisiä ja työkokemukseen perustuvaa lisää.
Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Lääkärinkuja 1, Järvenpää

Rekommenderade jobb