Skip to main content
test
KESÄTYÖ: ikäihmisten asumispalvelut - Pirkanmaan hyvinvointialue 2023

Ikäihmisten asumispalveluissa työskennellään ympärivuorokautisen palveluasumisen, yhteisöllisen asumisen ja laitoshoidon yksiköissä.
Asiakas on meille ykkönen. Työ on luonteeltaan kokonaisvaltaista asiakkaiden tukemista ja avustamista päivittäisissä arjen toiminnoissa sisältäen asiakkaiden aktiivisen arjen mahdollistamisen. Asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti. Työssämme huomioidaan myös asiakkaan laadukas elämän loppuvaiheen hoito. Asumispalveluissa olet osa iloista ja kannustavaa työyhteisöä. Työ on jaksotyötä.

Haemme tällä ilmoituksella kesätöihin henkilöitä erilaisiin tehtävänkuviin: voit olla ammatiltasi vaikkapa sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja, kotipalvelutyöntekijä tai alan opiskelija.

Meillä voit työskennellä seuraavissa kunnissa: Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Pälkäne, Vesilahti, Akaa, Nokia, Sastamala, Ylöjärvi, Ikaalinen, Orivesi, Pirkkala, Tampere ja Valkeakoski.

EDELLYTÄMME SINULTA:

Kotipalvelutyöntekijä:
hygieniapassi

Hoiva-avustaja:
Koulutusvaatimuksena tehtävään on 60 osp:n laajuiset opinnot (Sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinnon osat kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä ikääntyvien osallisuuden edistäminen).

Lähihoitaja:
Koulutusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto. Sijaisuudessa voi työskennellä myös lähihoitajaksi opiskeleva, jolla on voimassa oleva opinto-oikeus.

Sairaanhoitaja:
Koulutusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sosiaali-, terveyden- ja hoitoalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai aikaisempi vastaava opistotason tutkinto. Sijaisuudessa voi työskennellä myös sairaanhoitajaksi opiskeleva, jolla on voimassa oleva opinto-oikeus ja vähintään 140 op tutkinnosta suoritettuna.

Lisäksi lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtävissä edellytämme Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla heti työsuhteen alussa. Ja tutkinnon suorittaneen terveydenhuoltoalan ammattilaisen tulee olla merkittynä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin (JulkiTerhikki / JulkiSuosikki).

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme sijaisuudet heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yksikössä 1.5.-1.8.23 välillä aloittaneelle lähi- tai sairaanhoitajalle tai hoiva-avustajalle maksetaan neljän viikon työsuhteen toteutuessa 300 euron kesäbonus. Jos työsuhde kestää yhteensä kuuden viikon ajan, kesäbonus on 300 euron sijasta 500 euroa.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietojen antajat löydät yhteystietokentästä.

Täytä hakemus Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Mainitse paperisella hakemuksella haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalvelut: rekrytointi@pirha.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi
Ikaalinen, Ylöjärvi, Sastamala ja Nokia, Erjaliisa Tiainen
Valkeakoski, Lempäälä, Kangasala, Pälkäne, Kuhmoinen, Akaa, Vesilahti, Katri Nieminen p.040 335 7604, katri.t.nieminen@pirha.fi
Tampere, Orivesi ja Pirkkala, Heli Kotti
Kotona asumista tukevien palvelujen asiakasohjaus:
Etelä, Janita Korpi p. 040 654 2759
Länsi, Elina Lind p. 040 133 4449
Pohjoinen, Terhi Kallonen p. 040 687 8236 tai Kirsi Tuominen p. 040 687 3096
Omaishoidon asiakasohjaus:
Tiina- Riitta Mäkinen p. 050 376 9214
Anu Lehtinen p. 044 472 9962

Lisätietoja

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue on yksi Suomen suurimmistä työnantajista. Tavoitteenamme on taata yhdenvertaiset, sujuvat palvelut kaikille maakunnassa. Jos etsit kesätöitä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan parista, meillä on tehtävä juuri sinulle!

Rekommenderade jobb