Skip to main content
test
Kesätyö ja harjoittelu 2023: Kaksi harjoittelijaa koulutus- ja tapahtumapalveluiden kasvutiimiin - FCG Grupp

FCG:n Koulutus- ja tapahtumapalvelut etsii Kasvutiimiin kahta harjoittelijaa (kevät ja syksy)


Koulutus- ja tapahtumapalvelut tukevat asiakkaitaan ammatillisen osaamisen, johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisessä. Olemme kuntasektorin johtava koulutuspalveluiden tarjoaja. Toteutamme vuosittain noin 600 koulutustilaisuutta. Kartoitamme jatkuvasti Suomen kuntakentän tarpeita sekä haasteita ja haluamme olla asiakkaidemme tukena niin arjen pienissä käänteissä kuin suurissakin muutoksissa. Mottomme on ”joka päivä jotain uutta”.

Etsimme nyt joukkoomme kahta oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä korkeakouluharjoittelijaa osallistumaan monipuolisesti koulutustuotteittemme suunnitteluun ja toteutukseen. Toinen harjoittelu sijoittuu kevät- ja toinen syyskaudelle. Harjoittelijana pääset työskentelemään koulutustasi vastaavien tai intohimosi kohteena olevien aihepiirien parissa, tukemaan koulutustuotteiden ohjelmasuunnittelua ja käytännön toteutusta. Olet osa vahvaa ja eri aloille kouluttautunutta ammattilaistiimiä - opit varmasti paljon ja pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti.

MITÄ ME TOIVOMME?

Haluat päästä hyödyntämään sekä kehittämään osaamistasi ja tiedät, että useimmiten asenne ratkaisee. Toivomme uskallusta hypätä monipuolisiin haasteisiin, oma-aloitteisuutta, kehittymisen paloa sekä systemaattista työotetta. Arvostamme myynnillistä ja asiakaslähtöistä työtapaa sekä esiintymishalukkuutta tarvittaessa.

Koulutustapahtuman toteuttaminen on aina tiiviin yhteistyön tulosta. Osaavat kollegat koulutuspäällikkö-, asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointi, digi- sekä tapahtumatiimeistämme varmistavat, että toteutamme vuotuiset n. 600 koulutustapahtumaamme laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Odotamme, että olet samaan aikaan vastuunkantaja ja tiimipelaaja. Tiedostat, ettei huipputuloksia saavuteta yksin. Sinulla on vahvat vuorovaikutus ja -viestintätaidot.

Soveltuva opintotaustasi voi käytännössä olla mikä vain. Suunnittelemme koulutuksia kuntien, hyvinvointialueiden sekä kunnille palveluita tuottavien yritysten tarpeisiin. Tarjontamme kattaa johdon, esihenkilöiden ja asiantuntijoiden koulutustarpeet niin hallinnon, HR:n, talouden, sivistystoimen ja varhaiskasvatuksen, teknisen sektorin kuin viestinnän ja asiakaspalvelunkin saralla. Kattavaan tarjontaamme voit tutustua tarkemmin: https://koulutus.fcg.fi/

MITÄ VOIT ODOTTAA MEILTÄ?

Tarjoamme sinulle tiiviin työyhteisön, jossa töitä tehdään suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla. Kokoonnumme päivittäin taukojumppaamaan, viikoittain juhlistamaan onnistumisia ja mittaamme viikon hyvinvointipulssia. Monipuoliseen arkeemme kuuluvat koulutusjärjestelyt niin webinaaristudiolla Helsingissä kuin tapahtuma-areenoilla ympäri Suomen.

Saat mahdollisuuden sukeltaa eri asiakasryhmien ja tuotealueiden arkeen sekä itsenäisen ja vastuullisen harjoittelupaikan, jossa on mahdollista saada aikaan vaikka mitä!


MITÄ SEURAAVAKSI?

Lisätietoja saat Kasvutiimin vetäjä Essi Koskenvesalta essi.koskenvesa@fcg.fi tai 044 481 1430.

Hae tehtävään sivujemme kautta jättämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 5.2.2023 kello 16 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 250
  • Sopimuksen mukaan kevät tai syksy
  • 28.12.2022 - 5.2.2023 16:00
  • KuntaHelsinki

Yhteystietomme

Lisätietoja saat Kasvutiimin vetäjä Essi Koskenvesalta essi.koskenvesa@fcg.fi tai 044 481 1430.
Hae tehtävään sivujemme kautta jättämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 5.2.2023 kello 16 mennessä.

Lisätietoja

FCG - Hyvän elämän tekijät

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Työskentelemme myös kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää kehittyvissä maissa. Meillä työskentelee yli 700 ihmistä ympäri maailman. Ratkaisemme ratkaisemattoman ja kehitämme paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä!

Rekommenderade jobb