Skip to main content
test
Kesätyö ja harjoittelu 2023: Kaksi harjoittelijaa koulutus- ja tapahtumapalveluiden tapahtumatiimiin - FCG Grupp

FCG:n Koulutus- ja tapahtumapalvelut etsii

KAHTA HARJOITTELIJAA TAPAHTUMATIIMIIN (kevät ja syksy)

Tämä on yleensä se kohta työpaikkailmoitusta, jossa puhutaan näköalapaikasta ja mielettömistä kehittymismahdollisuuksista. Me FCG:llä pidetään huolta siitä, että meidän asiakkaamme - kunnat, muu julkishallinto ja yritykset - selviävät erilaisista pienistä ja suurista, yhteiskunnallisista ja paikallisista murroksista voittajina. Meillä töissä ovat hyvän elämän tekijät.

Haluatko kehittyä tapahtumatuotannon parissa ja työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa? Jos näin, niin tämä voi hyvinkin olla sinun harjoittelupaikkasi!

Tässä työssä pääset työskentelemään yhdessä tapahtumatuottajiamme kanssa viidenkymmenen suurimman tilaisuutemme parissa. Tässä monipuolisessa tehtävässä tulet mukaan markkinoimaan tapahtumia, tapaat asiakkaita ja kasvatat ammatillista osaamistasi.

Mitä me toivomme?

- Rakkautta tapahtumia kohtaan! Olemme sitoutuneita työhömme ja teemme sitä suurella sydämellä.

- Olet kiinnostunut julkishallinnosta asiakaskuntana ja haluat oppia huomioimaan sen erityispiirteet.

- Hyvää tilannetajua. Uskot ymmärtäväsi, mitä tarkoitamme, kun sanomme, että asioita voi tehdä ripeästi, mutta laadukkaasti.

- Sinulla on huumorintajua ja toimit oma-aloitteisesti.

- Pystyt työskentelemään itsenäisesti osana tiivistä tiimiä.

- Pystyt palvelemaan asiakkaitamme sujuvalla ruotsin kielellä.


Mitä voit odottaa meiltä?

Osaavat kollegasi opastavat sinut työn prosesseihin, saat käyttöösi ajanmukaiset työkalut ja pääset oppimaan alan ammattilaisilta. Tarjoamme sinulle tarpeeksi (mutta ei liikaa) haastetta, että pääset kehittymään ammatillisesti koko harjoittelusi ajan.

Haemme yhtä harjoittelijaa kevätkaudelle ja toista harjoittelijaa syyskaudelle 2023. Työn luonteen vuoksi kesällä ei ole mahdollista olla harjoittelussa. Tapahtumamme painottuvat pääkaupunkiseudulle ja Etelä-Suomeen, joten toimimme FCG:n Helsingin Käpylässä sijaitsevalta toimistolta käsin. Työtehtävien salliessa meillä on myös joustavat mahdollisuudet tehdä etätöitä säännöllisesti työtehtävien niin salliessa.

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä tapahtumatiimin tiiminvetäjään Jenna Luotoseen, jenna.luotonen@fcg.fi, 0440556653

Hae tehtävää sivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin 5.2.2023 kello 16 mennessä. Aloitamme sopivilta tuntuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 247
  • Sopimuksen mukaan kevät tai syksy
  • 28.12.2022 - 5.2.2023 16:00
  • KuntaHelsinki

Yhteystietomme

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä tapahtumatiimin tiiminvetäjään Jenna Luotoseen, jenna.luotonen@fcg.fi, 0440556653
Hae tehtävää sivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin 5.2.2023 kello 16 mennessä. Aloitamme sopivilta tuntuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

FCG - Hyvän elämän tekijät

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Työskentelemme myös kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää kehittyvissä maissa. Meillä työskentelee yli 700 ihmistä ympäri maailman. Ratkaisemme ratkaisemattoman ja kehitämme paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä!

Rekommenderade jobb