Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Kauniston palveluasuminen, Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kauniston palvelukeskus hakee vielä kesäksi sijaisia! Tule meille, me tarjoamme Sinulle työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme sekä monipuolisen työn ikäihmisten parissa.

Kauniston palvelukeskus on 92-asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on erikoistunut muistisairauksiin. Kauniston palvelukeskuksessa on lisäksi 13 asukkaan palveluasumisen yksikkö Kivelä. Työotteemme on aktivoiva ja toimintakykyä tukevaa. Sijaisuudet ovat muistisairaiden parissa, ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua tarjoavassa yksikössä.

Työssäsi huolehdit asukkaiden hyvästä arjesta sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja lähihoitajan tehtävänä on huolehtia kokonaisvaltaisesti asukkaiden hyvinvoinnista.

Voit olla konkari tai alalle opiskeleva. Tehtävän hoitamiseksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä iloista mieltä sekä avointa asennetta uuden oppimiselle. Työ on 3-vuorotyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tutkinto. Huomioimme myös alalle opiskelevat. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä esihenkilöihin. Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Voit olla myös yhteydessä esihenkilöihin: Hanna Lukkari 050 497 2008, hanna.lukkari@keusote.fi tai Tuula Julkunen, 050 497 2127, tuula.julkunen@keusote.fi.

Tiedot palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2023 välisellä ajalla.
  • Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sote-tes:n mukaan.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin, Keusoten tehtäväkohtaisiin palkkoihin ja näe vaadittavat luvat rekry-sivuiltamme. Avaa sivu tästä.
Hakuaika päättyy 2.6.2023 klo 14:00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Nummisillankatu, Hyvinkää

Rekommenderade jobb