Skip to main content
test
KESÄTYÖ: kehitysvammaisten asumispalvelut Hyvinkää ja Tuusula - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Haemme kesätyöntekijöitä kehitysvammaisten asumispalveluihin Hyvinkäälle ja Tuusulaan

 • Kehitysvammaisten henkilöiden asumisyksikkö Neitoperhossa on 15 kotia. Neitoperho sijaitsee Tuusulan Lahelassa, pientaloalueella.
 • Kehitysvammaisten henkilöiden asumisyksiköt Vilmakoti ja Viisikko sijaitsevat Hyvinkäällä keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vilmakoti tarjoaa kodin 12 asiakkaalle ja Viisikko 5 asiakkaalle.
Asukkaat asuvat ryhmämuotoisessa asumisyksikössä, omissa kodeissaan ja ohjaajat ovat asukkaiden saatavilla ympärivuorokautisesti
 • Haettavan ohjaajan työaika painottuu pääsääntöisesti klo 7-21 välille. Työtä tehdään asukkaiden kotona ja lähtökohtana on asukkaiden arvojen, sekä kodin kunnioittaminen. Asukkaat tarvitsevat apua arkielämän toiminnan ohjauksessa ja osallistamisessa yhteiskunnan toimintoihin.
 • Edellytämme asukkaiden osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden huomioimista ja kunnioittamista. Lisäksi tehtävä edellyttää hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja.
 • Kelpoisuusehtona edellytämme soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa.
 • Arvostamme aitoa halua ja sitoutuneisuutta työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa. Arvostamme toimintakykyä edistävää, ylläpitävää ja kannustavaa työotetta.
 • Asukkaiden toiveena ohjaajille on, että heillä on kiinnostusta pitää yhteisöllisyyttä yllä erilaisten tekemisten keinoin, mm. leipominen, ruoanlaitto ja käsityöt. Lisäksi he toivovat ohjaajilta ystävällisyyttä ja huumorintajua.
Asumisyksiköissä elämme asukkaiden kanssa aktiivista arkea. Yksikössämme (Neitoperho) asuu ja vierailee eläimiä. Työyhteisössämme pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja meillä saa myös kuulua nauru.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä esihenkilöihin.Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Tietoja palvelussuhteesta:
 • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-30.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
 • Tehtäväkohtainen palkka on lääkeluvallisella 2318,28 e/kk ja lääkeluvattomalla 2136,18 e/kk. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää.
 • Tutustu rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
 • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.
Virallinen hakuajan päättyminen on 26.5.2022 klo 21.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb