Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Keusoten Kuntoutuskeskus, Nurmijärvi - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kesätyöpaikka Keski-Uudenmaan sydämessä?

Kiinnostaako kesätyöpaikka kuntosalin, uima-altaan ja saunan mahdollisuudella? Entä miltä kuulostaa, jos pääsisi työpäivän jälkeen pulahtamaan Sääksjärveen tai kirjan lukeminen rannalla? Meillä se onnistuu, tule Kuntoutuskeskukseen Nurmijärven Kiljavalle!

Haemme kuntoutuskeskukseen sairaanhoitajia ja lähihoitajia kesäajan sijaisuuksiin pääsääntöisesti 5.6.-3.8.2023 väliselle ajalle. Voimme räätälöidä työsuhteen sinun näköiseksesi, joten sovitaan sen pituudesta ja ajankohdasta yhdessä. Myös mahdollinen työsuhteen jatko kesäsijaisuuden jälkeen on sovittavissa.

Kuntoutuskeskuksessa kuntoutetaan neurologisia, fysiatrisia ja geriatrisia kuntoutujia. Kuntoutusosastoja on kolme, joihin potilaat tulevat lähetteellä. Voit tutustua toimintaamme esitteen kautta. Avaa Kuntoutuskeskuksen esite tästä.

Kuntoutuskeskus sijaitsee lähellä isoja valta- sekä moottoriteitä. Hyvinkäältä hurautat meille autolla vajaassa puolessa tunnissa ja Nurmijärven kirkonkylältä 10 minuutissa. Pääkaupunkiseudulta liikut bussilla melkein työpaikan pihaan asti. Lisää voit tutustua meihin Youtube-videon kautta. Avaa Kuntoutuskeskuksen Youtube-video tästä.

Nurmijärvellä Sinua on vastassa huumorintajuiset ja kehittämisestä innostuneet työyhteisöt. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä yhdessä toisten sairaanhoitajan sekä lähihoitajien, terapeuttien sekä lääkäreiden kanssa. Kuntoutusjaksot suunnitellaan yhdessä potilaan sekä tiimin kanssa. Työtä tehdään 3-vuorotyössä. Pyrimme joustamaan työvuorojen sopimisessa arjen ja työn yhteensovittamisen osalta.

Toivomme, että olet huumorilla höystetty, sydämellinen hoitaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit moniammatillisissa tiimeissä helposti ja Sinulla on hyvä suomen kielen taito. Me puolestamme lupaamme Sinulle kattavan perehdytyksen sekä työn jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä tuomaan jo olevan osaamisesi esille.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto). Huomioimme haussa myös opiskelijat, joilla on vaadittavat opiskelut suorittuna määräaikaisuuksiin. Meillä on mahdollisuus auttaa sekä ohjata tarvittaessa asunnon haussa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet alkaen sopimuksen mukaan.
  • Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2730,87 €/kk.
  • Lähihoitajan (lääkeluvallinen) tehtäväkohtainen palkka on 2392,44 €/kk.
  • Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa Keusoten työpaikka sivu.
Yhteydenotot antavat Kuntoutuskeskuksen esihenkilöt Anne-Maria Välikangas, puh. 050 497 3035, anne-maria.valikangas@keusote.fi tai Sinikka Saarenheimo, puh. 050 497 3021, sinikka.saarenheimo@keusote.fi.Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14.00. Kontaktoimme sekä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb