Skip to main content
test
KESÄTYÖ: kotihoito ja palveluasuminen - Kanta-Hämeen hyvivointialue

Kotihoidon ja ikääntyneiden asumispalveluiden kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa!

Oletko terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija? Meillä on tarjota sinulle merkityksellinen kesätyöpaikka ikäihmisten palveluiden parissa. Kerro hakemuksellasi, miltä paikkakunnalta ja mille ajalle etsit töitä (1.5.-30.9.) Kerro myös opintojesi tilanteesta sekä aiemmasta työ- tai harjoittelukokemuksestasi. Jos haet kotihoidon kesätöitä, mainitse, onko sinulla oman auton käyttömahdollisuus.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla kotihoidossa ja ikääntyneiden palveluasumisessa Kanta-Hämeen hyvinvointialueen paikkakunnilla: Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa, Janakkala, Hattula, Hausjärvi, Loppi, Jokioinen, Tammela, Humppila ja Ypäjä.

Mitä aiemmin haet, sitä paremmin tienaat!
- Hae helmikuussa, saat 20% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae maaliskuussa, saat 10% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae huhti-toukokuussa, saat 8% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesti palkasta

Tule vähintään kolmeksi kuukaudeksi töihin, maksamme sinulle lisäbonuksen töiden päätyttyä! Tarkemmat tiedot rekrytointilisästä saat lähijohtajalta.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun. Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.

Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja koko ajan! Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oma Hämeen rekrytointipalvelut: rekry@omahame.fi

Lisätietoja

Ikäihmisten toimiala

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja.

Tervetuloa joukkoon!


Osoite: Useita, 13100 Hämeenlinna

Rekommenderade jobb