Skip to main content
test
KESÄTYÖ, kotihoito Järvenpää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule kesäksi Järvenpäähän tekemään laadukasta hoitotyötä!

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työnkuvaan kuuluu hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki sekä kotona selviytyminen. Kotihoidossa työskentelee sairaanhoitajia sekä lähihoitajia. Työtä tehdään viikon jokaisena päivänä, aamu- sekä iltavuoroissa. Sairaanhoitajien työ on pääsääntöisesti arkiaamuja.

Kotihoidossa työskentelyyn edellytetään ajokorttia, terveydenhuollon tutkintoa tai opiskeluja, rohkeutta sekä itsenäistä kykyä työskentelyyn ja osaamista vastata asiakkaan hoidon tarpeeseen. Työ on itse- ja yhteisöohjautuvaa tiimin kesken, joten hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimityötaidot ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiselle. Autamme tiimissä toinen toisiamme, joten et ole koskaan yksin!

Saat työllesi laadukkaan perhehdytyksen ja pystyt työssä kehittämään ammattitaitoasi. Järvenpään kotihoidon toimipiste sijaitsee Myllytiellä 5min kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä esihenkilöihin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-4.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhten kestosta.
  • Tehtäväkohtainen palkka määrytyy tutkinnon (LH: 2318,15 e/kk, SH 2646,07 e/kk) mukaan. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää.
Lisätiedot antaaa Heleena Mäkipaaso (0504971729) tai Taija Rosimo-Luhtanen (0504974322). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@keusote.fi

Virallinen hakuaika päättyy 31.7.2022 klo 21.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb