Skip to main content
test
KESÄTYÖ: kotiutumisen tuen yksiköt - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule kesäksi kanssamme tekemään hyvää ja laadukasta hoitotyötä kotiutumisen tuen palveluihin koko Keusoten alueelle!

Työ kotiutumisen tuessa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä, kuntouttavaa sekä arvioivaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä.

  • Kotiutumisen tuessa otetaan vastaan osastolta kotiutuvat, asiakas ohjauksesta sekä muualta ohjautuvat asiakkaat, jotka tarvitsevat tukea kotoutumiseen, palvelutarpeen- ja toimintakyvyn arviointiin tai tilapäisiä kotihoidon käyntejä. Arviointi- ja kuntoutusjaksolla tuetaan asiakasta kotiutumisessa voimavaroja vahvistaen, kartoitetaan arjen sujumista, tuetaan asiakasta arjen päivittäisissä toiminnoissa, avustetaan hoitotoimenpiteissä ja toteutetaan kuntouttavaa toimintaa asiakkaan tavoitteiden sekä tarpeiden mukaisesti. Asiakasta ohjataan jakson jälkeen tarpeen mukaisten palvelujen piiriin.
  • Kotiutumisen tuen palvelut ovat tavoitteellista toimintaa, jotka tukevat asiakkaan toimintakyvyn paranemista ja mahdollistavat hänen pärjäämisestä kotona mahdollisimman itsenäisesti, omatoimisesti ja turvallisesti. Työnkuvaan kuuluu hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työ on 2-vuorotyötä.
Työn tekemiseksi tarvitset rohkeutta kotona tehtävään hoitotyöhön, osaamista vastata asiakkaan hoidon tarpeeseen, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä tiimityötaitoja. Huomioimme haussa lähihoitajien sekä sairaanhoitajien lisäksi alan opiskelijat, joilla vaadittavat opinnot sekä harjoittelu kokemusta. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Kesä meillä tarjoaa sinulle ammatillisesti kehittävän työn, joka sisältää mielenkiintoisia, haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä. Huolehdimme yksikkökohtaisesta perehdytyksestä. Työyhteisössä autamme toinen toisiamme!

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä esihenkilöihin. Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-4.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhten kestosta.
  • tehtäväkohtainen palkka määräytyy tutkinnon (LH: 2318,15 e/kk, SH 2646,07 e/kk) mukaan. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää
Lisätietoja antavat kotihoidon esimiehet Anu Lucas, puh. 050 497 1661, anu.lucas@keusote.fi (Hyvinkää ja Nurmijärvi) ja Kati Vuori, puh. 050 497 1722, kati.vuori@keusote.fi (Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen ja Tuusula)

Virallinen hakuaika päättyy 31.7.2022 klo 21.00

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb