test

Kesätyö: Lähihoitaja kehitysvammaisten asumisyksikkö Hämeenlinna

Ansök senast  30.4.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Tervetuloa kesätöihin monipuoliseen kehitysvammaisten asumisyksikköön Hämeenlinnaan.

Matinkulma-kodit sijaitsevat Hämeenlinnassa ja yksikössämme asuu vaikeimmin kehitysvammaisia, paljon tukea tarvitsevia henkilöitä. Työtehtäväsi koostuvat asukkaiden avustamisesta heidän päivittäisissä toiminnoissaan sekä hyvinvoinnin ja itsemäärämisoikeiden tukemisesta.

Aiempi kokemus hoitotyöstä kehitysvammaisten parissa on eduksesi, mutta kokenut työyhteisö on valmis tukemaan sinua kehittymään työssäsi. Joustava ja avoin suhtautuminen vammaistyöhön antavat sinulle jo hyvät valmiudet kohdata erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä. On kuitenkin tärkeää, että suhtaudut työntekoon vastuullisesti ja tuot mukanasi oman persoonasi kautta omia vahvuuksiasi.
Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, huomioimme myös opintojen alussa olevat opiskelijat.

Sijaisuus on mahdollista aloittaa jo toukokuussa ja jatkaa syyskuulle asti. Otamme huomioon myös lyhyemmät sijaisuudet.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja iloisia kohtaamisia asukkaidemme kanssa sekä vaihtelevia työpäiviä mukavien ja huumorintajuisten työkavereiden kanssa. Jokainen työpäiväsi on erilainen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä kehitysvammatyön ammattilaisena. Tervetuloa töihin vammaispalveluihin, laitathan rohkeasti hakemusta tulemaan, et tule pettymään!

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Palkkaus määräytyy koulutuksen ja osaamisen perusteella. Ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2405,15€ ja esimerkiksi lähihoitajaopiskelijoiden tehtäväkohtainen palkka on 2250 €/kk, kun suoritettuna on hyväksytysti yli 2/3 opinnoista, etkä opiskelijana pysty suoriutumaan keskeneräisen koulutuksesi vuoksi kaikista työhön kuuluvista tehtävistä (rajoitetut lääkeoikeudet). Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Sanna Sipilä, sanna.sipila@omahame.fi, 040 5303124

Tiia Piho, tiia.piho@omahame.fi, 050 3414305

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare