Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Lähihoitajat, Kotihoidon etähoiva, Keusoten alue - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule osaksi hieman erilaista kotihoitoa! Etsimme kesätyöntekijöitä kotihoidon Etähoivaan. Keusoten kotihoidon etähoiva toimii kaikilla kuuden kunnan alueella Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Mäntsälässä, Pornaisissa ja Tuusulassa. Konkreettinen etähoivan työpiste sijaitsee Hyvinkäällä Sandelininkadulla.

Etäpalvelu on kotihoidon palvelua, jossa hoitajan fyysinen käynti korvataan kuvapuhelinyhteydellä. Palvelua myönnetään yksilöllisen palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Asiakkaan palvelukokonaisuus voi muodostua pelkästään etäkäynneistä tai etäkäyntien ja perinteisen hoidon ja palvelun yhdistämisestä. Asiakkaan kanssa yhdessä laaditaan palvelusuunnitelma, jossa määritellään palvelun yksilöllinen toteuttaminen. Työhön kuuluu myös laitteiden vientiä ja käytön aloituksen opastamista asiakkaille yhdessä kotihoidon vastuutyöntekijän kanssa. Työ on 2-vuorotyötä, kaikkina viikonpäivinä. Työ painottuu aamuun klo 7-12 ja iltaan klo 16-21 välille.

Työssä onnistuminen edellyttää kotihoidon asiakkaiden toimintaympäristön tuntemusta sekä osaamista ikääntyneen asiakkaan toimintakyvyn havainnointiin, tukemiseen ja arviointiin. Edellytämme lisäksi hyvää tietoteknistä osaamista, sillä käytössä on viisi eri potilastietojärjestelmää sekä VideoVisit-etäpalvelujärjestelmä. Odotamme, että asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia. Arvostamme itseohjautuvuutta ja hyviä organisointitaitoja. Olet etsimämme henkilö, jos omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinun tulee hallita perustason tietojärjestelmät. Keusoten kotihoidossa on käytössä Pegasos OMNI 360- ja Lifecare -asiakas- ja potilastietojärjestelmät.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä innokkuutta kehittää uudenlaista toimintatapaa tiimin ja yhteistyöverkoston kanssa. Merkityksellistä on vuorovaikutukselliset valmiudet asiakkaan kohtaamiseen etäkontaktin välityksellä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto sekä edellytämme soveltuvuutta tehtävään. Työn hoitaminen edellyttää lisäksi ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Katsomme eduksi myös voimassa olevat lääkeluvat.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde sopimuksen mukaan 29.5.2023- 24.9.2023.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2392,44 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuva lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antaa etähoivan esihenkilö Anu Lucas, puh. 050 497 1661, anu.lucas@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14.00. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Sandelininkatu 1, Hyvinkää

Rekommenderade jobb