Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Laitoshuoltaja, Hyrylän kuntouttava lyhytaikaishoidon yksikkö - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Haemme kesän ajalle laitoshuoltajaa Tuusulan kuntouttavaan lyhytaikaishoidon yksikköön.Olet etsimämme henkilö, jos olet ahkera, reipas ja työtä pelkäämätön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja koet tiimityöskentelyn omaksi vahvuudeksesi. Kuntouttava lyhytaikaishoito on 14 paikkainen osasto, jonka yhteydessä toimii 15 paikkainen intervalliyksikkö. Yksikkö palvelee intervalliasiakkaita ja ikääntyneitä henkilöitä, joilla ei ole vuodeosastohoidon tarvetta, mutta kotiutuminen tai kotona pärjääminen edellyttää tarkempaa monialaista toimintakyvyn arviointia ja kohentamista sekä palvelutarpeen selvittelyä.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustyöt, ruokahuoltotehtäviä sekä muita yksikön laitoshuoltajalle kuuluvia palvelutehtäviä. Hallitset puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön. Laitoshuollon tehtävien lisäksi huolehdit myös työssäsi käytettävien tavaroiden ja tarvikkeiden vastuullisesta hankinnasta ja niiden paikoilleen laittamisesta. Työ on 2-vuorotyötä viikon jokaisena päivänä.

Tehtävässä katsotaan eduksi hyvät vuorovaikutustaidot, suomen kielen taito, oma-aloitteisuus, kyky huomioida työkaverit sekä tiimimäinen työskentelytapa. Arvostamme lisäksi iloista ja reipasta mieltä sekä otetta, organisointikykyä muuttuvissa työympäristöissä ja vahvuutta sietää painetta.

Kelpoisuusehtona on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva vastaava tutkinto tai aikaisempi työkokemus laitoshuoltajan työstä.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Määräaikainen työsuhde 1.5.2023-15.9.2023 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2079,02 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiin sekä näe vaadittavat luvat Keusoten rekrytointisivusto.
Lisätietoja antaa esimies Birgit Gleisner, 050 497 2018, birgit.gleisner@keusote.fi tai vastaava sairaanhoitaja Anni Sahari, puh. 050 497 2335, anni.sahari@keusote.fi

Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14.00. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

esimies Birgit Gleisner, 050 497 2018, birgit.gleisner@keusote.fi tai vastaava sairaanhoitaja Anni Sahari, puh. 050 497 2335, anni.sahari@keusote.fi

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Hyryläntie 13, Tuusula

Rekommenderade jobb