Skip to main content
test
Kesätyö laitoshuoltaja/siivooja - Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Onko sinulla tekemisen meininki? Oletko asiakaspalvelija? Viihdytkö hyvässä porukassa ja olet tiimipelaaja?

Jos vastasit kyllä, saatat sopia porukkaamme Järvi-Saimaan Palveluille. Olemme työhurjaa joukkoa ja teemme työtä ennen kaikkea kuntalaisia varten neljän kunnan alueella. Meillä pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja siksi edellytämme itseohjautuvuutta. Teemme työtä myös yli kuntarajojen eli työsi saattaa edellyttää matkustamista maakunnan alueella.

Mitä me lupaamme, jos tulet meille töihin?

Päivät ovat taatusti erilaisia ja yllätyksiä täynnä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään sitä - työtä tehdään porukassa ilolla ja innostuksella. Arvot näkyvät työssämme siten, että ajattelemme jokaisen olevan oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Esimiehesi on sitoutunut olemaan kiinnostunut hyvinvoinnistasi työntekijänä.

Arvomme ovat:

Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.

Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.

Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.


Haemme siivoojia/laitoshuoltajia Juvalle hyvinvointikeskukseen, Juvakodille sekä kunnanvirastolle sekä Sulkavalle virasto/eläinklinikka/kirjasto. Työ pitää sisällään puhtauspalvelun eri tehtäviä, kiinteistöjen ylläpitosiivousta. Hyvinvointikeskuksella työ pitää sisällään myös ruoan jakamista ja siksi työ edellyttää hygieniapassia. Eduksi katsotaan alan koulutus tai opiskelu alalla. Työ ei kuitenkaan vaadi alan koulutusta, tehtäviin perehdytetään. Työaika 38,25h/vko. Työ sopii kaiken ikäisille, myös nuorille opiskelijoille.

Palkkaus AVAINTES mukainen.

Lisätietoja

http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi
http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Puhtauspalvelupäällikkö Marita Penttinen, marita.penttinen@jarvisaimaanpalvelut.fi, 0407652471
Siivoustyön ohjaaja Sisko Kupsanen, sisko.kupsanen@jarvisaimaanpalvelut.fi, 0400136180

Lisätietoja

Järvi-Saimaan Palvelut, puhtauspalvelut

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen, Sulkavan ja Mäntyharjun kuntien sekä Essoten omistama kuntatekniikan palveluyhtiö. Tunnetuimpia toimialojamme ovat kiinteistönhoito, puhtauspalvelut, ruokapalvelut, liikuntapalvelut ja vesihuolto.

Arvomme ovat:

Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.

Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.

Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.

Arvot näkyvät työssämme siten, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Arvostamme asiantuntijoidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Maailma ei ole vielä valmis ja siksi haluamme kehittää omalta osaltamme kuntatekniikan palveluita niin, että jokainen kohtaamamme asiakas kokee saavansa erityislaatuista palvelua.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on työhurja työpaikka. Tämä määritelmä on noussut henkilöstöstä. Meiltä saa eurolla eniten. Teemme myös enemmän kuin mitä perinteinen työnkuva meiltä edellyttää. Olemme ihmisiä toisillemme ja muille. Kun pieni Veeti tulee koulussa harmistuneena kysymään pinkin hevosreppunsa perään, niin digitalkkarimme tarttuu toimeen ja alkaa repun etsintään.

Koulutamme henkilöstöämme. Työn rikastamoja on käynnissä jatkuvasti. Haluamme myös, että tuot oman erikoisosaamisesi mukaan Järvi-Saimaan Palveluiden osaamispalettiin. Näin voimme tarjota ylivertaista asiakaspalvelua ja kokemuksia asiakkaillemme ja kuntalaisille.

Etsimme koko ajan parhaita kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille.


Osoite: Sairaalatie 3, 51900 Juva
Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Rökfri arbetsplats Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Ansvarig sommararbetsgivare Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Responsible employer Järvi-Saimaan Palvelut Oy - We Invest in Orientantion Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb