Skip to main content
test
Kesätyö: lastensuojelu, Joensuu, Kontiolahti; määräaikainen (id6941) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 31.1.2023 mennessä kesälomasijaisia lastensuojeluun

Haemme nyt joukkoomme kesälomasijaisia kesälle 2023. Meillä on tarjolla eripituisia, yli kuuden viikon sijaisuuksia. Kesälomakausi kestää 1.5. - 30.9.2023. Jos olet käytettävissä sijaisuuksiin alle kuusi viikkoa, ilmoittaudu Sarastia rekryyn https://www.sarastiarekry.fi/.

Sijaisuuksia voivat hakea sosiaali- ja terveysalan tutkinnon suorittaneet (sairaanhoitaja, sosionomi, lähihoitaja) tai alalle opiskelevat tai muun alalle soveltuvan koulutuksen omaavat tai opiskelijat.

Ilmoitathan hakemuksessasi ensisijaisen työpaikkasi, missä haluaisit työskennellä. Tällä hakemuksella voit siis hakea lastensuojelun yksiköihin Joensuuhun Mintunkujalle ja Kontiolahteen Paikkikseen. Meillä on lastensuojelussa tarjolla vain muutamia kesäsijaisuuksia sairaanhoitajille, sosiaaliohjaajille ja ohjaajille. Muistathan mainita hakemuksessasi lääkehoidon osaamisesi.

Palkkaus määräytyy tehtäväkohtaisesti. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotella on kalustettuja soluasuntoja maakunnassa https://www.siunsote.fi/soluasunnot.

Lisätietoja: Rekrytointipalvelut rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 5.12.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb