Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Ohjaaja, Hyvinkään Vammaisten asumispalveluyksikkö, Vilmakoti - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Vilmakotiin kesätyöntekjiäksi? Haemme kesän ajalle sydämellisiä ohjaajia Vilmakotiin. Vilmakoti on 12 kehitysvammaisen aikuisen ryhmäkoti, joka sijaitsee Hyvinkään keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vilmakodin asukkaat asuvat ryhmämuotoisessa asumisyksikössä ja ohjaajat ovat asukkaiden saatavilla jokaisena viikonpäivänä. Asumisyksikön ohjaajat ovat osa vammaispalvelun asumisen tiimiä. Ohjaajan työaika painottuu pääsääntöisesti klo 7-21 välille. Työtä tehdään asukkaiden kotona ja lähtökohtana on asukkaiden yksilöllisyyden, sekä yhteisen kodin kunnioittaminen. Vilmakodin asukkaat tarvitsevat apua arkielämän toiminnan ohjauksessa ja osallistamisessa yhteiskunnan toimintoihin.

Työyhteisössämme pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja meillä saa myös kuulua nauru. Ensiarvoisen tärkeää on asiakaslähtöinen työote ja saada asukkaita elämään oman näköistään elämää. Arvostamme toimintakykyä edistävää, ylläpitävää ja kannustavaa työotetta. Asukkaiden toiveena ohjaajille on, että heillä on kiinnostusta pitää yhteisöllisyyttä yllä erilaisten tekemisten keinoin, mm. retket. On tärkeää, että hallitset vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät tai sinulla on innokkuutta menetelmien opiskeluun.

Edellytämme Sinulta asukkaiden osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden huomioimista ja kunnioittamista. Tarvitset työn hoitamiseksi hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Hakijavalintaa tehdessämme asiakaslähtöinen työtapa, kehitysvamma-alan tuntemus ja kokemus, oma-aloitteisuus, hyvät ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot sekä positiivinen työote katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. Voit olla myös alan opiskelija, jolla on suoritettuna ammattitason vaadittava määrä opintoja. Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassin.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet (3kpl) 29.5-27.8.2023 välisellä ajalla tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy sote-tes mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat työpaikkasivustomme kautta. Avaa tästä Keusote rekrysivusto
Lisätiedot antaa Vilmakodin esimies Nina Eskola, 040 304 7018, nina.eskola@keusote.fi. Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Torikatu, Hyvinkää

Rekommenderade jobb