Skip to main content
test
Kesätyö: ohjaaja vammaispalvelut Forssa - Kanta-Hämeen hyvivointialue

Tervetuloa kesätöihin!

Haemme kesäsijaisia Forssan seudulle Kanta-Hämeen hyvinvointialueen vammaispalveluihin asumis- ja päivätoiminta palveluihin sekä loma ajanhoitoon, että lasten tilapäiseen hoitoon.

Yksikkömme sijaitsevat Forssassa, Tammelassa, Jokioisilla ja Ypäjällä.
Meillä on tarjolla keikkoja ja eripituisia kesäsijaisuuksia alan opiskelijoille ja osaajille.
Voimme räätälöidä Sinulle sopivia työjaksoja, neuvotella sijaisuuden ajankohdasta, pituudesta sekä siitä, minkälaisia vuoroja voit ja haluat tehdä ja missä yksiköissä.

Voit tulla tehostetun palveluasumisen yksikköön joko Niittyvillaan Forssaan tai Lukkariin Ypäjälle tai ohjatun asumisen yksiköihin Forssan kerrostalolle tai Tammelan Ruiskodille.
Mahdollisuutena on myös päivätyö maanantaista perjantaihin päivätoimintayksikkö Päiväniityssä Forssassa tai Helmiinassa Jokioisilla.
Vai miltä kuulostaisi kesätyöt lasten parissa, joko lasten tilapäishoitopaikka Teuvolassa Forssassa tai lasten loma ajanhoidossa Akvarellin koululla sekä päivätoimintakeskus Päiväniityssä?

Kiinnostuitko kesätöistä meillä? Voit tulla rauhassa tutustumaan ennen sijaisuuden alkamista yksikköön ja työskennellä ylimääräisenä tekijänä, maksamme tutustumisajalta palkan sijaisuuden palkanmaksun yhteydessä. Tervetuloa, laitathan hakemusta tulemaan.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttämiseen. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Mitä aiemmin haet, sitä paremmin tienaat!
- Hae helmikuussa, saat 20% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae maaliskuussa, saat 10% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae huhti-toukokuussa, saat 8% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesti palkasta
Tule vähintään kolmeksi kuukaudeksi töihin, maksamme sinulle lisäbonuksen töiden päätyttyä! Tarkemmat tiedot rekrytointilisästä saat lähijohtajalta.
Lisäbonus koskee 24/7 työkohteita.

Hakeminen

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sini Turve 050-3427663 ja Anna-Sofia Säteri 050-5539207

Lisätietoja

asumispalvelut

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja.

Tervetuloa joukkoon!


Osoite: Isoniityntie 51, 30300 Forssa

Rekommenderade jobb