Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Riihikodon palveluasuminen, Tuusula - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Riihikodon palveluasuminen hakee vielä kesäksi sijaisia! Tule meille, me tarjoamme Sinulle työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme sekä monipuolisen työn ikäihmisten parissa. Me panostamme hyvään työntekijän perehdytykseen.

Riihikodon tehostetun palveluasumisen yksikössä on viisi ryhmäkotia ja asukkaita on yhteensä 111. Riihikodon toiminta pohjautuu asukaslähtöisyyteen sekä toimintakykyä ylläpitävään ja edistävään työotteeseen sekä omahoitajuuteen.

Työssäsi huolehdit asukkaiden hyvästä arjesta sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja lähihoitajan tehtävänä on huolehtia kokonaisvaltaisesti asukkaiden hyvinvoinnista.

Voit olla konkari tai alalle opiskeleva. Tehtävän hoitamiseksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä iloista mieltä sekä avointa asennetta uuden oppimiselle. Työ on 3-vuorotyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tutkinto. Huomioimme myös alalle opiskelevat. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä esihenkilöihin. Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Voit olla myös yhteydessä esihenkilöihin Niina Kantola-Leskinen puh. 050 497 1976, niina.kantola-leskinen@keusote.fi tai Milla Kauppinen puh. 050 497 1978, milla.kauppinen@keusote.fi.

Tiedot palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2023 välisellä ajalla.
  • Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sote-tes:n mukaan.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin, Keusoten tehtäväkohtaisiin palkkoihin ja näe vaadittavat luvat rekry-sivuiltamme: Avaa sivu tästä.
Hakuaika päättyy 2.6.2023 klo 14:00Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Pellavamäentie 3, Tuusula

Rekommenderade jobb