Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Sahanmäen palveluasuminen Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule kesäksi meille Hyvinkäälle!

  • Hoivakoti Sahanmäki tarjoaa tehostettua asumispalvelua 59 asukkaalle kolmessa ryhmäkodissa; Jalava, Pihlaja ja Kataja. Asukkaiden kuntoisuus vaihtelee. Jokainen asukkaamme tarvitsee myös yöaikaista huolenpitoa. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen sekä kuntouttavaan työotteeseen kodinomaisuus huomioiden.
Hoitajan tehtävänä on toteuttaa laadukasta ja aktiivista arkea tukevaa hoitotyötä sekä auttaa asukkaitamme elämään oman näköistään elämää. Tavoitteenamme on antaa jokaiselle asiakkaallemme oman näköisensä, toimelias sekä mielekäs arki kotoisessa asumisympäristössä.

Työtehtävään kuuluu kokonaisvaltainen hoitotyö, mutta myös asukkaiden ulkoilun, osallistavan virikkeellisyyden mahdollistaminen sekä pienet, mahdolliset kotityöt. Työtehtävät voidaan räätälöidä osaamisen sekä koulutuksen mukaan.

Tehtävän hoitamiseksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, terveydenhuollon tutkintoa (LH/SH/TH) tai alan opiskeluja. Huomioimme haussa myös hakijat, joilla työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ei alan koulutusta.

Yksikkömme tarjoavat perehdytyksen, osaamisen sekä ammattitaidon kehittäminen sekä mahdollisuuden tehdä laadukasta ja hyvää hoitotyötä Keusoten yksiköissä.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä palveluasumisen esihenkilöihin Sini Liimatta, puh. 050 497 2013, sini.liimatta@keusote.fi, ja vastaava sairaanhoitaja Sanna Enberg, puh. 050 497 2003, sanna.enberg@keusote.fi

Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-4.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • sijaisuuksia on tarjolla vuoden 2022 loppuun.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy tutkinnon (LH: 2318,15 e/kk, SH 2646,07 e/kk) mukaan. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää.
Virallinen hakuajan päättyminen on 31.7.2022 klo 21.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb