Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kotihoitoon haetaan SAIRAANHOITAJIA ja/tai SAIRAANHOIDON OPISKELIJOITA kesätöihin 2021.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja reippaassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössämme.

Työ on kaksivuorotyötä. Voit vaikuttaa työvuorojesi lisäksi myös siihen liikutko kaupungin sykkeessä vai ympäristökuntien upeissa järvi- tai maalaismaisemissa.

Paikkoja on tarjolla laajasti ympäri Lahden, Nastolan, Kärkölän, Padasjoen, Orimattilan, Iitin, Asikkalan, Hollolan, Hartolan, Pukkilan ja Myrskylän alueilla. Ajokorttia tarvitaan useimmilla alueilla. Keskustan, Möysän ja Paavolan alueilla Lahdessa liikutaan kävellen tai pyöräillen lyhyiden etäisyyksien vuoksi. Voit valita hakulomakkeeseen millä alueella toivoisit ensisijaisesti työsi olevan.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan (140 op) oleva alan opiskelija.

Mikäli pystyt vastaanottamaan vain alle kolme kuukautta kestävän kesätyön niin olethan yhteydessä Sarastia Rekryyn:
www.sarastiarekry.fi tai puh. 03 621 3900.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla hakemuksesi liitteeksi lyhyt (noin 1 min.) videoesittely itsestäsi ja kerro miksi juuri sinä olisit hyvä tähän tehtävään. Vaihtoehtoisesti voit täyttää hakulomakkeen vapaamuotoisen hakemuksesi tehtävään.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo
hakuaikana ja valitsemme tekijät heti sopivien löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut
Osoite: Lahti, 15100 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!