Kesätyö, Somelähettiläs

Kuntakehityksen tehtävänä on muun muassa markkinoida Mustasaarta eri tavoin, ja tähän kuuluu kunnan eri tapahtumista ja paikoista kertominen. Kunta haluaa olla aktiivinen kaikilla somekanavillaan ympäri vuoden ja tarjoaa nyt kesätöitä kahdelle somelähettiläälle.

Työtehtävät: Ladata mukavia kuvia kunnan Instagram-tilille Korsholm_Mustasaari ja julkaista kiinnostavia päivityksiä kunnan Facebook-sivulla. Kuvat voivat olla melkein mistä vain, missä sinäkin liikut: tapahtumista, kesäteatterista, rannalta, vaellusreitiltä tai jännittävästä matsista. Tärkeintä on, että tapahtuma tai tilaisuus on Mustasaaressa tai liittyy jotenkin kuntaan.
Somelähettiläs liikkuu luontevasti somessa, etenkin Instagramissa.
Kielitaito: Pystyt kirjoittamaan vaivatta hyvää ruotsia ja suomea, koska toimimme aina kahdella kielellä. Mustasaaren hyvä paikallistuntemus, valokuvaustaito ja aktiivisuus somessa katsotaan eduksi.
Koska työaluettasi on koko kunta, työ edellyttää vähintään M-luokan (mopo-) ajokorttia ja vastaavan kulkuneuvon käyttömahdollisuutta.
Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemus. Voit halutessasi linkittää hakemukseesi Instagram-tilisi, silloin tilisi pitää olla "avoin kaikille", muuten emme näe päivitykset.

Lisätietoja

http://www.mustasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Verkkoviestijä Gustaf Westerholm, gustaf.westerholm@mustasaari.fi, puh. 044 727 1510.

Mustasaaren kunta
Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla.

Lähetä hakemuksesi meille!