Skip to main content
test
Kesätyö sosiaalityöntekijä Forssa/Riihimäki - Kanta-Hämeen hyvivointialue

Haluaisitko kokemusta aikuissosiaalityöstä kivassa työporukassa? Kiinnostaako tutustua aikuisten parissa tehtävään sosiaalityöhön hyvinvointialueella?

Tule meille kesätyökaveriksi Kanta-Hämeeseen!
Oma Hämeellä haemme Forssaan ja Riihimäelle kesäsijaisuuteen sosiaalityöntekijöitä kesäkuusta elokuulle.

Toivomme, että sinulla on aktiivinen ja utelias asenne ja jos olet vielä rohkea ja ajattelet itsenäisesti, niin olet juuri oiva kesätyökaveri meille. Työssä et jää yksin, vaan tukena työssäsi sinulla on aikuissosiaalityön tiimin rautaiset ammattilaiset ja oma lähijohtajasi.

Meillä sinua johdetaan reilusti ja joustavasti.
Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan kesätyöpaikan, jossa pääset hihat heiluen tekemään sosiaalityötä käytännössä. Saat työkavereiksesi rautaisia ammattilaisia eli työyhteisön, joka on kehittämismyönteinen ja kollegiaalinen. Et jää missään kohtaa yksin työssäsi, vaan saat aina tukea ja apua, kun sitä tarvitset.

Aikuissosiaalityössä asiakkainasi ovat yli 18-vuotiaat vahvan tuen tarpeessa olevat asiakkaat, jotka ovat erilaisista syistä johtuen haasteellisessa elämäntilanteessa. Toimit yhdessä asiakkaan kanssa ja teet tiivistä yhteistyötä eri viranomaisten ja aikuissosiaalityön tiimien kanssa asiakkaan tilanteen parantamiseksi. Teet työtäsi paljon myös toimiston ulkopuolella eri verkostoissa, kotikäynneillä ja tarvittaessa työparityöskentelynä.
Olethan sosiaalityön opiskelija ja sinulla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu, eli olet niin sanotusti sijaispätevä.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakeminen

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katri Pellinen p. 050 3234188 katri.pellinen@omahame.fi
Seija Mustajärvi p.050 5641244 seija.mustajarvi@omahame.fi

Lisätietoja

Aikuissosiaalityö

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja.

Tervetuloa joukkoon!


Osoite: Turuntie 18, 30100 Forssa

Rekommenderade jobb