Kesätyö teknisellä osastolla/ Siuntion kunta

Kiinnostaako kesätyö Siuntion kunnassa? Jos olet 16-20-vuotias siuntiolainen nuori ja olet kiinnostunut työskentelemään kunnan tehtävissä, tässä on tilaisuutesi!

Tekniselle osastolle etsitään kesätyöntekijöitä mm. ulkoalueiden kunnossapito- ja siistimistehtäviin sekä vesilaitokselle avustaviin tehtäviin. Kesätyöjakson tehtäviin sisältyy kunnan ja kuntalaisten ilmastotyön ja ilmastotekojen selvittämistä ja niistä viestimistä sosiaalisessa mediassa. Reipas asenne ja aito kiinnostus ilmastoasioista ja kiertotaloudesta sekä hyvät viestintätaidot auttavat onnistumaan tehtävässä.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin ja työaika on viikossa 38 tuntia 15 minuuttia (yleistyöaika). Kesätyöjakson kesto noin 1- 1,5 kuukautta ja työjakson ajankohta sovitaan tarkemmin työsuhteesta sovittaessa,

Kesätyöntekijän palkkaus on 1400 €/kk. Rekrytoimme kesätyöntekijät yhteistyössä Caruna Networksin kanssa. Caruna tukee kesätyöntekijöiden palkkausta sponsorirahalla, jonka kunta käyttää kokonaisuudessaan kesätyöntekijöiden palkkaamiseen.

Koronatilanteesta johtuen on mahdollista, että kaikkia suunniteltuja kesätyöpaikkoja ei voidakaan tarjota. Tästä syystä työsopimusten tekeminen voi viivästyä. Työpaikkojen määrä 1-2.


Täytä hakemus kuntarekryssä viimeistään sunnuntaina 11.4.2021.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse osoitteesta hr@siuntio.fi .

Siuntion kunta, Tekninen osasto
Osoite: Lepopirtintie 80, 02570 Siuntio kk

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä.

Suggested jobs