test

Kesätyö: Terveyskeskuslääkäri, Eteläinen alue

Hakuaika päättyy  13.3.2023 12:00

Lääkäri, tule kesätöihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme tulevalle kesälle 2023 terveyskeskuslääkäreitä Pohjois-Savon hyvinvointialueen Eteläiselle alueelle (Varkaus, Leppävirta, Joroinen).

Terveyskeskuslääkärin monipuoliset työtehtävät painottuvat kiirevastaanotolle, ajanvarausvastaanotolle ja päivystykseen. Sektorityönä voit työskennellä myös vanhusten palveluasumisyksikössä, kotihoidossa, lastenneuvolassa, äitiysneuvolassa, kouluterveydenhuollossa, sekä opiskelijaterveydenhuollossa.

Olisitko Sinä etsimämme kesälääkäri?

Kesäsijaisuuteen voivat hakea valmiit lääkärit ja lääketieteen opiskelijat, joilla on vähintään viisi vuosikurssia suoritettuna.

Kesän sijaisuuksissa noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Kesäsijaisuuden ajankohdasta sovitaan tarkemmin haastattelutilanteessa, käytettävyytesi mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Palkkaus toteutuu Lääkärisopimuksen mukaan.

Kesän sijaisuuksiin haastattelemme koko hakuajan ajan ja sijaisuudet täytetään sitä mukaan, kun sopiva henkilö löytyy. Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Lisätietoja kesänsijaisuuksista antavat:
Leppävirta: Jari Lukkarinen, jari.lukkarinen@pshyvinvointialue.fi
Varkauden ja Joroisten yhteispalvelualue: Jyrki Kyynäräinen, jyrki.kyynarainen@pshyvinvointialue.fi (31.1.2023 saakka)
Leena Kuusikko, leena.kuusikko@pshyvinvointialue.fi (1.2.2023 alkaen)

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan