Kesätyö / Urheilukenttätyöntekijä

Lappeenrannan liikuntatoimi hakee kesätyöntekijöitä kaupungin eri liikuntapaikoille kesälle 2021

Työtehtävät koostuvat Lappeenrannan eri urheilukenttien kunnossapito- ja siivoustehtävistä. Tehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkaamista ja kenttien puhtaanapitoa.

Työtehtävät sijoittuvat kesä-elokuulle ja jakautuvat siten, että 7.6.-10.7. palkataan 7 nuorta ja 5.7.-7.8. palkataan 7 nuorta, Työ on tarkoitettu 16 - 18 vuotiaille.

Liikuntatoimen tehtävät soveltuvat reippaille, ulkoilmassa työskentelystä nauttiville (säällä kuin säällä) vastuullisille nuorille. Hyvät asiakaspalvelutaidot katsotaan eduksi.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakuaika päättyy 31.3.2020 klo 15.

Haastattelut pidetään mahdollisesti viikoilla 15 ja 16, valinnat viikolla 17.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja Lappeenrannan keskustan paikoista antaa vastaava liikuntapaikkojenhoitaja Timo Seppänen p. 040 8348 188, timo.seppanen@lappeenranta.fi ja vastaava liikuntapaikkojenhoitaja Mika Kivistö p. 040 6372 715, mika.kivisto@lappeenranta.fi
Lisätietoja Joutsenon keskustan paikoista antaa vastaava liikuntapaikkojenhoitaja Jouko Miettinen jouko.miettinen@lappeenranta.fi, p. 040 6373 787

Liikuntatoimi
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin organisaatiossa työskennellään ketterästi ja asiakaslähtöisesti yli hallinnollisten rajojen.

Asiakokonaisuuksiin keskittyvät konsernihallinnon tiimit tuottavat palveluja toimialoille, joiden keskinäisellä yhteistyöllä edistetään asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja seudullista elinvoimaisuutta.

Yhteistyö Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja elinkeinoelämän kanssa on keskeistä kaikilla toimialoilla varhaiskasvatuksesta yrityspalveluihin asti. Suomen ilmastopääkaupungissa suunnannäyttäjänä on kestävä kehitys.

Vuoden 2017 alussa tiivistetty ja kevennetty kaupungin organisaatiorakenne on luotu tulevaisuuden kaupungille, joka on valmiina työskentelemään maakuntahallinnon rinnalla seudullisesti, mutta samalla kansainvälisesti 2030-luvulle yltävän strategiansa mukaisesti.

Kaupungin organisaatio jakautuu konsernipalveluihin, hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialaan sekä elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialaan. Kaupunkikonserniin kuuluu lisäksi yhtiöitä ja yhteisöjä. Kaikkiaan organisaatiossa työskentelee noin 2200 osaajaa.

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala koostuu varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta, lukiokoulutuksesta, sekä nuorisotoiminnasta ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Joukkoomme kuuluu 1700 osaajaa, jotka luovat perustaa lappeenrantalaiselle hyvinvoinnille, sivistykselle ja elinvoimalle. Arvojamme ovat oppiminen ja ihmisenä kasvaminen, yhdenvertaisuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Nimilyhenteemme HySi kuvaa keskeistä toimintatapaamme eli kannustamista. Hyvä Sie!

Lappeenranta on savuton työpaikka.