Skip to main content
test
Kesätyö: vammaispalvelut Riihimäki-Loppi-Hausjärvi - Kanta-Hämeen hyvivointialue

Tule meille kesätyökaveriksi Kanta-Hämeeseen!
Oma Hämeen vammaispalveluissa haemme Riihimäelle, Hausjärvelle ja Lopelle ohjaajia kesäsijaisiksi toukokuusta syyskuulle.

Meillä on tarjolla eri pituisia kesäsijaisuuksia lähihoitajille ja muille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä loppuvaiheen opiskelijoille. Luemme eduksi voimassa olevan lääkehoidon osaamisen, mutta voit myös suorittaa kokeen työsuhteen alkuvaiheessa meillä.

Voimme neuvotella kanssasi sijaisuuden ajankohdasta sekä siitä, missä yksikössä haluat työskennellä. Ilmoita hakemuksessasi, mihin yksiköihin ensisijaisesti haet.

Oma Hämeen vammaispalveluiden Riihimäen seudun yksiköitä ovat Kivari ja Toimintakeskus Rivakka Riihimäellä, Jelppilän asumispalvelut, Paavolantien asuinryhmä- ja Toimintakeskus Hausjärvellä ja Pajukoti Lopella.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavan työporukan tuen. Voit tulla tutustumaan ennen sijaisuuden alkamista yksikköön ja työskennellä ylimääräisenä tekijänä, maksamme tutustumisajalta palkan sijaisuuden palkanmaksun yhteydessä.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttämiseen. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Mitä aiemmin haet, sitä paremmin tienaat!
- Hae helmikuussa, saat 20% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae maaliskuussa, saat 10% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae huhti-toukokuussa, saat 8% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesti palkasta
Tule vähintään kolmeksi kuukaudeksi töihin, maksamme sinulle lisäbonuksen töiden päätyttyä! Tarkemmat tiedot rekrytointilisästä saat lähijohtajalta.
Lisäbonus koskee 24/7 työkohteita.

Hakeminen

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Samu Brusila 040 352 9773
Maarit Mäenpää 050 5733738
Jukka Hokkila 040 330 4345
Ria Hernesaho 050 530 7429

Lisätietoja

asumispalvelut, vammaispalvelut

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja.

Tervetuloa joukkoon!


Osoite: Kivimiehenkatu 19, 11100 Riihimäki

Rekommenderade jobb