Skip to main content
test
Kesätyö/varhaiskasvatus - Savonlinnan kaupunki

Haemme lähihoitajan/sosionomin/varhaiskasvatuksen opettajan koulutuksen omaavaa työntekijää vuorohoitoon jaksotyöhön.
Työtehtävä on koulutuksen mukainen tehtävänkuva ja palkka. Lähihoitajan/sosionomin/varhaiskasvatuksen opettajan kesätyössä on käytössä jaksotyöaika, keskimäärin 38,25 h/viikko, tasoittumajakso 3 viikkoa.

Esihenkilöt käsittelevät hakemukset ja kutsuvat mahdolliseen haastatteluun. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista.

Asemantien päiväkoti, Asemantie 16, 57110 Savonlinna
Paikkojen lukumäärä: 3 - 4
Työaikamuoto: jaksotyö
Tehtäväkuvaus: kasvatus-, opetus- ja hoitotehtävät, edellytyksenä tehtävän edellyttämä pätevyys. (lähihoitaja/sosionomi/varhaiskasvatuksen opettaja) Myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

Palkkaus: KVTES:n mukaan, tehtävän mukaan/alkaen 2192,32 €

Ajankohta: 1.6. - 31.7.2023

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Teija Luukkainen, 044 417 4491

Hae työpaikkaa viimeistään 26.3.2023 klo 15:00 mennessä sähköisesti Kuntarekry -järjestelmässä.

Valintapäätöksistä ilmoitetaan hakijoille sähköpostilla.

Savonlinnassa 18.1.2023
SIVISTYSVIRASTO

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Teija Luukkainen, 044 417 4491

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, varhaiskasvatus

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb