Pomarkun kunta tarjoaa yhteensä n. 15 kesätyöpaikkaa pomarkkulaisille nuorille touko-elokuussa. Kesätyöt on suunnattu vuosina 1998-2004 syntyneille nuorille. Kaikki kesätyöpaikat ovat haettavissa Kuntarekry- työnhakusivuston kautta.

Tarjolla on tuttuja tehtäviä kunnan kesäapuna mm. siivouksessa, viheralueiden hoidossa, lastenhoidossa ja kotiseutumuseolla. Osassa tehtäviä on erityisvaatimuksia, mm. 18-vuoden ikä tai ajokortti.


Hakuaika kaikkiin tehtäviin on 13.4.2020 klo 15.00 mennessä. Kaikki hakijat pääsevät työhaastatteluun. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Työjakso on vähintään 2 viikkoa ja enintään 4 viikkoa. Tehtävissä on viikon koeaika. Työaika on pääsääntöisesti 6h/pv, jolloin palkka on 340 €/2 vko.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa työpaikoista löydät kunnan kotisivuilta www.pomarkku.fi-palvelut-nuoret tai www.pomarkku.fi-yritykset-kesätyötori. Lisätietoja voit myös kysyä myös sähköpostitse kirjaamo@pomarkku.fi, josta kysymyksesi ohjataan suoraan oikealle kesän ajan lähiesimiehelle vastattavaksi.

Pomarkun kunta
Osoite: Vanhatie 14, 29630 Pomarkku

Pomarkku on noin 2 200 asukkaan elinvoimainen kunta Luoteis-Satakunnassa, valtatie 23:n varrella. Pomarkun rajanaapurit Pori ja Kankaanpää sijaitsevat vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Pomarkun kauniisti säilynyt kirkonkylä on ansainnut Suomen arkkitehtiliiton palkinnon ja kirkonkylää pidetäänkin yhtenä Suomen kauneimmista taajamista.