Skip to main content
test

Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla vuoden 2022 talvikaupungissa tarjolla kesätyöitä vuosina 2006-2007 syntyneille Kemijärvellä kirjoilla oleville KOULULAISILLE.

Hakemus jätettävä 31.3.2023 mennessä. Jos olet täyttänyt 17 vuotta 1.6.2023 mennessä, voit hakea myös opiskelijatyöpaikkoja.

Hakijoille ilmoitetaan sähköpostilla valinnoista 28.4.2023 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja puh 040 196 4158

Lisätietoja

Työllisyyspalvelut

Hieman alle 7000 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin.


Osoite: Kirkkokatu 16, 3. krs, 98100 Kemijärvi
Kemijärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb