Kesätyöntekijä: lähihoitaja

Tervetuloa kesätöihin Kolarin kuntaan ja tutustumaan loistavaan luontoympäristöön ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Haemme kesätyöntekijöitä :

- Kotihoitoon
- Mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö Ruuttikotiin
- Palvelukoti Tannaan

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Otamme kesätyöntekijöiksi myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toivomme sinulta lämminhenkisyyttä ja kehitysmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Odotamme sinulta asiakkaan omia voimavaroja tukevaa ja asiakasta arvostavaa työotetta. Työ edellyttää kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Me tarjoamme sinulle arvokkaan työn lisäksi mukavan työyhteisön. Kolarin kunta tarjoaa työntekijöilleen myös luontomatkailukeskus Ylläksen staff-passin, jolla saat etuja lukuisissa tunturikylien yrityksissä. Yli kolmen kuukauden työsopimuksen solmivat saavat myös sadan euron liikunta- ja kulttuuriedun (e-passi). Asunnon hankinnassa avustetaan.

Työn kesto: 1.5. -15.9.2020. Mahdollista eri pituiset sijaisuudet.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 24.2.2020 klo 8.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja kotihoidon ja Ruuttikodin vastaava Anne Helske puh. 040 489 5381 anne.helske@kolari.fi ja Palvelukoti Tannan vastaava Seija Jaako p. 040 489 5060 seija.jaako@kolari.fi

Kolarin kunta, Perusturvapalvelut, Kotihoito
Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.