Skip to main content
test
Kesätyöntekijä laitosasentajan tehtäviin (Siilinjärvi) - Kuopion Vesi Oy

Kuopion Veden jätevedenpuhdistuksen vastuualue hakee kesätyöntekijää laitosasentajan tehtävään. Työssä toimit Kuopion Veden Siilinjärven yksikön laitosasentajien apuna erilaissa kunnossapito- ja käyttötehtävissä sekä jäteveden että vedentuotannon puolella. Työpaikka sijaitsee Siilinjärven Jynkänniemen jätevedenpuhdistamolla.
Työjakson pituus on 3 kk ja sijoittuu kesä - elokuun aikaan. Työ sopii esimerkiksi AMK-insinööriopiskelijalle, joka on opiskellut alaa 2 - 3 vuotta.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kuopion-vesi-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Käyttömestari Risto Pitkänen, p. 044 718 5570 tai risto.pitkänen@kuopionvesi.fi

Lisätietoja

Kuopion Vesi Oy, Jätevedenpuhdistus

Kuopion Vesi Oy on Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan omistama vesihuoltolaitos. Pohjois-Savon suurimpana vesihuoltotoimijana vastaamme taajamien vesihuoltopalveluista Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Lisäksi toimimme tukkuyhtiönä useimmille omistajakuntien maaseutumaisilla alueilla toimiville vesiosuuskunnille. Yhtiömme liikevaihto on noin 34 M€ ja palveluksessamme työskentelee 94 vesihuollon osaajaa. Palvelujamme käyttävät päivittäin toiminta-alueemme 120 000 asukasta sekä lukuisat yritykset. Tuotamme palvelumme vahvalla ammattitaidolla asiakkaitamme kuunnellen sekä ympäristöämme arvostaen.

Meidät tunnetaan osaamisestamme. Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja merkityksellisen työn osana moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Meillä suhtaudutaan kannustavasti itsensä kehittämiseen sekä kouluttautumiseen. Vaikka olemmekin vahvasti asiantuntijaorganisaatio, meillä saa tuoda omaa persoonaa esiin ja luoda positiivisia työpäiväkokemuksia myös koko muulle työyhteisölle.

Työsuhde-etuina käytössäsi ovat mm. liikunta- ja kulttuuri- sekä hyvinvointietuudet, yhteiset liikuntavuorot, hyvät työterveyspalvelut sekä lomaedut ja yhteisiä henkilöstötapahtumia.


Osoite: Haapaniementie 30, Kuopio, 70100 Kuopio
Kuopion Vesi Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb