test

Kesätyöntekijä, ravintokeskus, Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus

Ansök senast  30.4.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kesätyöntekijöitä määräaikaisiin kesän ajan sijaisuuksiin Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haemme kesäksi 2024 kausityöntekijöitä ravintokeskukseen. Etsimme työtä pelkäämättömiä ja reippaita, 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä ravitsemistyöntekijäksi Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Nenonpeltoon. Koulutuksen puuttuminen ei ole esteenä kesätyön hakemiselle, mutta hygieniapassi vaaditaan.

Työ koostuu astiahuollosta ja keittiön ylläpito siivouksesta. Haemme työntekijöitä sekä koko kesäksi että lyhyempiin työsuhteisiin. Työpaikkoja on tarjolla kahdelle henkilölle.

Työ on päivätyötä.
Palkka muodostuu peruspalkasta.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Ohjeita HAKIJALLE
- Luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana ja tee hakemus sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta.
- Kerro myös mahdolliset toiveesi työn alkamisen ajankohdasta.

Tule meille kesätöihin!


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Mervi Tinakari p. 0503899235

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare