Kesätyöntekijöitä hoitotyöhön

Haemme innostuneita kesätyöntekijöitä hoitotyöhön tehostetun palveluasumisen yksiköihimme Amandakotiin, Teijuntupaan, Valmakotiin ja Tarvasjoen hyvinvointikeskukseen ajalle 17.5 - 31.8.2021.

Sinä voit olla sairaanhoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja- tai lähihoitajaopiskelija.
Hoitajan työ on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön. Työssä korostuu hoidollinen työ, asukkaiden kohtaaminen omana itsenään sekä hyvän ja turvallisen arjen toteutuminen. Arvostamme iloista asennetta sekä kiinnostusta ikäihmisten hoitoon.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tervetuloa osaksi iloista työyhteisöämme.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalveluiden esimies Riitta Holm-Puisto, p. 050 4356533

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhus- ja hoivapalvelut
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Suggested jobs