Kesätyöntekijöitä kulttuuripalveluihin

Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut hakee kesätyöntekijöitä J. L. Runebergin kodin ja Walter Runebergin veistoskokoelman asiakaspalvelu-, kassa- ja opastehtäviin.

Kotimuseossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia. Haemme neljää työntekijää ajalle 1.6.-31.8.2021 ja yhtä työntekijää ajalle 15.5.-15.9.2021 edelltyyäen että koronatilanne sallii museotoiminnan.

Työ sisältää säännöllistä viikonlopputyötä. Hyvän edellytyksen tehtävään antavat erityisesti historia- ja kulttuuriaineiden tai matkailualan opinnot ja/tai työkokemus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää itsenäistä työskentelyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä hyvää suullista kotimaisten kielten ja englanninkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme 18 vuoden ikää.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.4.2021 klo 9 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/runebergin-koti
https://www.youtube.com/watch?v=vfGtQLloWfo

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa antaa museonhoitaja Maria Kovanen, puh. 040 489 9900 ja vs. kulttuuripalveluiden päällikkö Thomas Weissman puh. 040 489 9920

Kulttuuripalvelut
Osoite: Aleksanterinkatu 3, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs