Kesätyöntekijöitä kunnossapitotehtäviin, 80 tehtävää, Kaupunkitekniikan keskus

Kaupunkitekniikan keskus palkkaa arviolta noin 80 kesätyöntekijää kesällä 2020.

Tehtävät ovat pääosin viheralueiden kunnossapitoon liittyviä. Myös metsänhoitoon, katujen kunnossapitoon ja kadunrakennukseen liittyviä tehtäviä on tarjolla. Lisäksi tarjoamme joitakin pääosin toimistoympäristöön sijoittuvia yleisiin alueisiin liittyviä tehtäviä.

Työsuhteet ovat yhden kuukauden pituisia ja alkavat heti koulujen päättyessä.

Palkka määräytyy mm. opintojen edistymisen perusteella.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus

Työaika: 38 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Vähintään 16 vuoden ikä, joissakin tehtävissä vaaditaan 18 vuoden ikää. Allergiarajoitteista on syytä mainita hakemuksessa, jotta osaamme ottaa asian huomioon sopivia tehtäviä suunniteltaessa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Asiakaspalvelu/Kaupunkitekniikan_keskus(84547)

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: Assistentti Päivi Koljonen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, p. 046 8773 570 tai viheraluehoitaja Eija Frigren, etunimi.sukunimi@espoo.fi, p. 050 3475 967

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.