Kesätyöntekijöitä vammaispalveluiden asumispalveluyksiköihin

Ansök senast  31.5.2024 15:00

Sosiaali- ja terveysalan opiskelija tai ammattilainen, tule mahdollistamaan asukkaidemme täysipainoinen arki!

Haemme sote-alan ammattilaisia ja opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin vammaisten asumispalveluyksiköihin koko Satakunnan alueelle. Aloitusajankohta ja sijaisuuden kesto ovat sovittavissa yksilöllisesti. Ilmoita toiveistasi työpaikan sijainnin ja työskentelyaikasi suhteen hakulomakkeella!

Meillä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, perehdytämme sinut tehtävään. Tärkeintä on, että sinulla on rohkeutta kohdata asukkaat eri elämäntilanteissa.

Asumispalveluyksikössä eletään normaalia arkea asukkaiden kanssa heitä tukien. Meillä työskennellään kolmessa vuorossa ja työ on aina tiimityötä eli et jää koskaan yksin. Kesätöiden jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa meidän työkaverina keikkailemalla elämäntilanteesi mukaan.

Meille ovat tervetulleita kaikki sote-alan opiskelijat. Voit hakea meille töihin jo opintojen alkuvaiheessa. Tiedustele opettajaltasi myös mahdollisuudesta kesäoppisopimukseen tai kesätyön opinnollistamiseen.

Palkka määräytyy SOTE -sopimuksen ja palvelussuhteen ehdot HYVTES mukaan.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Haastattelemme myös Teams -yhteyden kautta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Jaana Urama-Kienokoski (vammaisten asumispalvelut, Pori ja Merikarvia) puh. 044 701 8822

Tuula Saarinen (vammaisten asumispalvelut, Säkylä, Eura, Kiukainen, Rauma, Eurajoki) puh. 044 7074037

Katri Peltonen (vammaisten asumispalvelut, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Köyliö ja Huittinen) puh. 044 312 4280

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare