Kesätyöpaikat

Kuusamon kaupunki tarjoaa kaupungin eri toimialojen yksiköissä kuukauden kesätyöjaksoja kuusamolaisille vuonna 2006 ja aikaisemmin syntyneille alle 30-vuotiaille nuorille. Nämä paikat ovat tarkoitettu ensisijaisesti työttömille työnhakijoille sekä opiskelijoille.

Kesätyöt toteutetaan touko-syyskuun välisenä aikana. Paikkoja on vähintään 25 ja ne sijoittuvat eri toimialoille. Tehtäviä on muun muassa kulttuuri- ja matkailupalveluissa, varhaiskasvatuksen yksiköissä, kunnallistekniikassa ja hallintopalveluissa. Katso tarkemmat tehtävänkuvaukset täältä: naturpolis.fi/kesatyopaikat

Haku päättyy 31.5.2021. Valintoja tehdään 12.4. alkaen, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Jokaiseen hakemuksen jättäneeseen ollaan yhteydessä Naturpoliksen työllisyyspalveluista.

Hakeminen: Haku Kuntarekryn kautta. Tällä hakemuksella voit hakea kaikkien yksiköiden kesätyöpaikkoja.

Huom! Koronarajoitusten mahdolliset muutokset voivat vaikuttaa rekrytointiin.


Katso tehtäväkuvaukset: naturpolis.fi/kesatyopaikat

Lisätietoja

http://naturpolis.fi/kesatyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mailis Vallioniemi, mailis.vallioniemi@naturpolis.fi
Esa Hietala, esa.hietala@naturpolis.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki, Kesätyöpaikat

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Nuottatie 6 A, 93600 Kuusamo

Suggested jobs