test
Kesätyöpaikat, ikäihmisten palvelut - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki, ikäihmisten palvelut, tarjoaa kesätyöpaikkoja seuraavasti: sairaanhoitajille 5 paikkaa, lähihoitajille 25 paikkaa, hoiva-/lähiavustajille 5 paikkaa.

Meillä on tarjota mielekästä ja merkityksellistä työtä ikäihmisten palveluissa touko-syyskuulle sairaanhoitajille, lähihoitajille ja hoiva-/lähiavustajille. Huomioimme myös alan opiskelijat.

Hakuaika on 28.2.2022 klo 23:00 asti, mutta täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä, toimi siis nopeasti. Voit hakea kuntarekryn kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä Sari Määttä, sarik.maatta@kuusamo.fi tai puh. 040-8275 459.

Tarvitsemme:
Kotihoitoon yhden sairaanhoitajan, 10 lähihoitajaa sekä yhden lähiavustajan., 2-vuorotyöhön. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Kotisairaalaan 1-2 sairaanhoitajaa ja 1-2 lähihoitajaa, 2-vuorotyöhön. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Kuntoutus-ja vuorohoitoyksiköihin Niittyvillaan ja Katrinkotiin 1 sairaanhoitaja, 5 lähihoitajaa sekä 2 hoiva-/lähiavustajaa. Sairaanhoitajilla ja hoiva-/lähiavustajilla 2-vuorotyö ja lähihoitajilla 3-vuorotyö, mahdollisuus myös pelkkään yötyöhön.
Tehostettuun palveluasumiseen Kotirantaan yhden sairaanhoitajan ja 5 lähihoitajaa sekä yhden hoiva-/lähiavustajan. Sairaanhoitaja ja hoiva-/lähiavustaja 2-vuorotyöhön ja lähihoitajilla 3-vuorotyö, mahdollisuus myös pelkkään yötyöhön osan aikaa.
Ohjattuun asumiseen Hiltantuvalle yhden lähihoitajan ja yhden hoiva-/lähiavustajan, 2-vuorotyöhön.
Timanttitiimiin, varahenkilöstöön, 2 lähihoitajaa 2-vuorotyöhön.
Porkan ravintolaan avustavan ohjaajan tehtävään yhden henkilön, 2-vuorotyöhön.

Lisätietoja em.paikoista antaa Sari Määttä, sarik.maatta@kuusamo.fi tai puh. 040-8275 459

Kuusamo 3.1.2022

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja em.paikoista antaa Sari Määttä, sarik.maatta@kuusamo.fi tai puh. 040-8275 459

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Apajatie 6-8, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb