Kesätyöpaikat koululaisille ja opiskelijoille

Imatran kaupunki tarjoaa toukokuusta eteenpäin 40 kesäharjoittelupaikkaa. Paikkoja voivat hakea vuonna 2004 syntyneet tai sitä vanhemmat koululaiset ja opiskelijat. Työsopimukset ovat, ellei muuta mainita, neljän viikon mittaisia ja työaika 30 h viikossa.

Toimita hakemuksesi perjantaihin 12.3.2021 klo 15.00 mennessä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksesi postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Esimiehet käsittelevät hakemukset huhtikuun aikana.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtäväkohtaiset kuvaukset:

KAUPUNKIKEHITYS- JA TEKNISET PALVELUT

Tekninen harjoittelija (1 paikka), Imatran jätevedenpuhdistamo
Työ sisältää työhön osallistuvaa työnjohtotyötä. Harjoittelupaikka on 8 viikon mittainen ja työaika on 38,25 h/vk. Prosessi-, yhdyskunta- tai ympäristötekniikan loppuvaiheen amk-opinnot katsotaan hyödyksi paikkaa täytettäessä.

Tekninen harjoittelija (1 paikka), Imatran jätevedenpuhdistamo
Työ sisältää laitoksen päivittäisten käyttö- ja kunnossapitotöiden suorittamista yhdessä vanhemman asentajan kanssa. Harjoittelupaikka on 8 viikon mittainen ja työaika on 38,25 h/vk. Prosessi- tai ympäristötekniikan opinnot katsotaan hyödyksi paikkaa täytettäessä.

Ympäristönsuojelun harjoittelija (1 paikka)
Harjoittelijalta toivomme 1-2 vuotta suoritettuja ympäristösuojelualan opintoja sekä B-ajokorttia. Harjoittelu alkaa kesäkuussa ja kesto on 8 viikkoa ja työaika 30 h/vk.

Ympäristöterveydenhuollon harjoittelija (1 paikka)
Harjoittelijalta toivomme 1-2 vuotta suoritettuja ympäristöterveydenhuoltoalan opintoja sekä B-ajokorttia. Har-joittelu alkaa kesäkuussa ja kesto on 8 viikkoa ja työaika 30 h/vk.


HYVINVOINTI- JA KOULUTUSPALVELUT

Kirjastoharjoittelija (4 paikkaa)
Harjoittelu pääkirjastossa sisältää kokoelmien ylläpitoa ja järjestelytehtäviä. Paikat ovat touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa. Paikat soveltuvat esimerkiksi informaatioalaa suunnitteleville lukiolaisille.

Nuorisotyön harjoittelija (2 paikkaa)
Haemme nuorten palveluihin oma-aloitteista, osaavaa ja positiivista kesäharjoittelijaa. Työtehtäviisi kuuluu toimiminen ohjaajan työparina nuorisotilalla ja jalkautuvassa nuorisotyössä. Osallistut myös toiminnan suunnitteluun ja markkinointiin. Lisäksi pääset tekemään kesäsometusta (IG, FB, Snapchat) Imatran kaupungin nuorten palveluiden some-kanavilla.
Odotamme nuorisotyön harjoittelijalta vähintään 18 vuoden ikää, aktiivista työotetta, joustavuutta sekä luontevaa nuorten kohtaamista. Aiempi ohjauskokemus tai alan opiskelu katsotaan eduksi. Tehtäviin sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on 20 h/vk. Työ on ajalla 7.6.-4.7.2021 .

Opasharjoittelija (5 paikkaa)
Harjoittelupaikat ovat Imatran kaupunginmuseon kesäkohteessa Teollisuustyöväen asuntomuseossa sekä Rajamuseossa. Tehtävissä tarvitaan monipuolista kielitaitoa ja soveltuvuutta asiakaspalveluun. Tehtäviin sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä. Opasharjoittelijan harjoitteluajan kesto on 9 viikkoa. Teollisuustyöväen asuntomuseon opasharjoittelijan tehtävät (4 paikkaa) ovat ajalla 28.6.-29.8.2021 ja työaika on 30 h/vk. Rajamuseon opasharjoittelun aika tarkentuu myöhemmin ja työaika on 20 h/vk.

Uimahalli-urheilutalon harjoittelija (1 paikka)
Uimahalli-urheilutalon harjoittelijan työhön kuuluu uimakouluryhmien organisointia ja ohjausta kesäkuussa sekä mahdollisuuksien mukaan liikuntaryhmien ohjausta. Harjoittelu on ajalla 31.5.-27.6.2021.

Varhaiskasvatuksen harjoittelija (21 paikkaa)
Varhaiskasvatuksen harjoittelijan työhön kuuluu lapsiryhmissä avustaminen sekä osallistuminen perushoidon ja toiminnan järjestämiseen yhdessä kasvatushenkilöstön kanssa. Ensimmäiset harjoitteluajat ovat jo toukokuus-sa.


KONSERNIPALVELUT

Tietotekniikan harjoittelija (2 paikkaa)
Tietoteknisiin tehtäviin osallistuvalta harjoittelijalta toivomme 1-2 vuotta suoritettuja tietotekniikan opintoja. Työ sisältää ensisijaisesti tietoteknisten laitteiden asennus- ja huoltotehtäviä. Harjoitteluaika ajoittuu kesä-elokuulle, ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Vahtimestariharjoittelija (1 paikka)
Vahtimestariharjoittelijan työpiste on kaupungintalolla, mutta työtehtäviä voi olla ympäri kaupunkia. Työtehtäviin kuuluu kalusteiden siirtoa, tapahtumien pystyttämisessä avustamista ja av-laitteiden käyttöä. Harjoitteluajan kesto on 8 viikkoa ja työaika 30 h/vk. Harjoittelu on heinä-elokuussa.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/kesatyöpaikat
http://www.imatra.fi/rekrytointi

Tutustu työnantajaan

rekrytointi@imatra.fi

Imatran kaupunki
Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki - Rökfri arbetsplats