kesätyöpaikka

Loimaan kaupunki työllistää 46 loimaalaista, vuosina 2004-2005 syntynyttä nuorta neljän viikon ajaksi, omaehtoisen työllistymisen mallilla. Päivittäinen työaika on kuusi tuntia, ja neljän viikon jaksolta palkka on 650 €.
Nuorten valinta suoritetaan arpomalla. Sama nuori voi saada kesätyöpaikan tätä kautta korkeintaan yhtenä kesänä.

Suunnittele itsellesi kesätöitä yleishyödyllisessä toiminnassa esimerkiksi hoitamalla naapurin, tutun, sisaruksen lapsia, toimimalla kauppa-apuna vanhuksille tai auttamalla puutarha tai muissa töissä! Perinteinen matonpesu on aina hyvä vaihtoehto. Naapuruston koirat saattavat ilahtua kesähoitajasta ja muutkin lemmikit, rohkeasti kyselemään! Pelkästään omassa kodissa tehdystä työstä kesätyörahaa ei voi saada. Suunnitelma pitää liittää tähän hakemukseen ja työn päätyttyä suunnitelma palautetaan työn valvojan allekirjoituksella varustettuna. Työllistä itsesi ja tienaa!

https://www.loimaa.fi/tyo-ja-yrittaminen/avoimet-tyopaikat/nuorten-kesatyot/. Tekstistä löytyy kohta suunnitelma, klikkaa teksti kohdasta ja lomakepohja avautuu. Suunnitelma lomake on pakollinen liite.

Täytä sähköinen hakemus 16.4.2021 klo 16.00 mennessä tällä sivulla "HAE TYÖPAIKKAA" -linkistä. Ohjelma pyytää rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelusihteeri Marjo Kulmanen, marjo.kulmanen@loimaa.fi tai p. 02 7611299, 050-4321165

Loimaan kaupunki
Osoite: Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Suggested jobs