Kesätyöpaikkoja asumispalveluihin

Tervetuloa meille kesätöihin!

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, joiden toimintakyky on alentunut niin, etteivät he enää selviydy kotona kotihoidon ja tukipalveluiden turvin. Kaikissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä asukkaan hoito ja hoiva on toimintakykyä ylläpitävää ja asukaslähtöistä.

Haemme vuosilomasijaisia Johanna-kotiin, Palomäen palvelukotiin, Toukovuoren palvelukotiin ja Pääskypellon palvelukotiin.

Haemme vuosilomasijaisiksi lähihoitajia, sairaanhoitajia/terveydenhoitajia tai hoitoalan opiskelijoita.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa
Työskennellessäsi palvelukodissa sinulla on tiimin tuki aina saatavilla joka työvuorossa. Meillä on osaava asukastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhösi. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2021 klo 15 mennessä. Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/asumismuodot#tehostettu-palveluasuminen

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Ansa Bergheim, puh. 040 489 9780 tai ansa.bergheim@porvoo.fi

Asumispalvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs